Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie dotyczące skinów do AK 47 oraz M4A4

warzecha0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie,

Chciałbym zakupić skiny lecz mam dylemat chodzi o :

AK -  Redline FT (5.30€) Lub

Kartel FN  (4.13€)

Oraz

M4A4 - Xray   (6.47€)
Desert Strike (6.12€) 
Bullet Rain     (7.03€)

Które wybralibyście skiny i dlaczego ? Chcę znać konkretny powód (także czy skin zdrożeje - czytałem ze redline jest ładniejszy w stosunku do kartela)

Dzięki
Opublikowano

Redline all the way. 

Do tego bardzo dużo jest wystawianych obklejonych Redlinów w cenie normalnego, więc warto poczekać i wychaczyć taką perełkę.

Poza tym, Cartel nie różni się niczym prócz 'jasnością' skina więc lepiej wziąć FT za 1€ niż FN bo to nie ma różnicy. 

A4 - dawno temu miałem wszystkie z tych wymienionych i jak dla mnie Bullet Rain. Ładny, czerwony kontrast, ładny po prostu. 

he?

Opublikowano

To zależy od gustu :)

Ja bym wybrał

AK-47 | Redline  chociaż wolał bym  Elit bild ze ST :)

A M4A4 nie mógł bym się zdecydować Bullet Rain czy Desert Strike bo oba są spoko ale wolał bym Dragon Kinga MW (4,5 ojro)

Opublikowano

Również wziąłbym redline'a i xraya. Bardzo ładne skiny, ale wszystko zależy od gustu x)

Opublikowano

Ak 47 można kupić nawet zaprawione w walkach i będzie wyglądało jak nowe. Lepiej Redline, później obkleić czy coś. 
Co do M4 Bullet Rain, ciekawa kolorystyka, wyróżniająca się :)

banner.jpg

Opublikowano

Ak wybrałem juz z Sticker: iBUYPOWER | DreamHack 2014, Virtus.Pro | DreamHack 2014, Fnatic (Hologram) | DreamHack 2014, Team Dignitas (Hologram) | DreamHack 2014

nadal nwm ktory m4 wybrac :) xray czy bullet

Opublikowano

kup red lina przetestowanego tylko wez sprawdz w grze bo nie sa takie same jest wersja lepiej wygladajaca i gorzej a kartel wyglada jak kupa :D.Do m4 dozbieraj i kup daimyo w starttraku 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...