Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak zmienić wersje gry na angielską?

xmxaxtxi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak mamy polski to po co chcesz go zmieniać? Sytuacja będzie dość trudna. Będziesz musiał ustawić język na angielski w Origin i podczas ponownej instalacji gry wybrać język angielski. 

8902314106109971000808.jpeg
Opublikowano

Jak mamy polski to po co chcesz go zmieniać? Sytuacja będzie dość trudna. Będziesz musiał ustawić język na angielski w Origin i podczas ponownej instalacji gry wybrać język angielski. 

Musisz reinstalować i wtedy wybrać j, angielski (widać że chesz sb podszkolić znajomość jężyka). Dobry wybór. Też tak robię :)

Chce go zmienić bo polski dubbing mi się strasznie nie podoba :(. A co do reinstalacji to nie mam do wyboru własnie angielskiego 

Opublikowano

Nie wiem czy masz w plikach gry język angielski bo gdybyś takowe posiadał mógłbyś wtedy zmienić linijkę odpowiadającą za język polski (pl_PL o ile się nie mylę) na angielski (en_US).

Opublikowano

Nie wiem czy masz w plikach gry język angielski bo gdybyś takowe posiadał mógłbyś wtedy zmienić linijkę odpowiadającą za język polski (pl_PL o ile się nie mylę) na angielski (en_US).

możesz troszke wiecej napisac? Gdzie moge zmienic linijke odpowiadajaca za jezyk itd :v

Opublikowano

W rejestrze, wpisujesz "Regedit" w pasku start i uruchamiasz a następnie szukasz folderów z Battlefield 4.

Opublikowano

Skan wieczorem

pobierasz pliki angielskie, wgrywasz i masz angielski dubbing

@Hardiel Umieść skan - 1h. Milian

Same wgranie plików nic nie da bez zmiany w rejestrze.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...