Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z zapisywaniem passów

Gość Leo.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chciałem wgrać do klienta zapisywanie pasów korzystając z tego poradnika

http://www.mpcforum.pl/topic/411950-jak-zrobic-zapisanie-passow-na-4-konta/

Zrobiłem tak samo jak na poradniku, wkleiłem pliki w odpowiednie miejsca

W locale mam pliki locale_game ilocale_interface

Te o to wpisy

<File archivedPath="locale/pl/ui/buttons/sprite_small.tga" type="2"><![CDATA[extracted\locale_pl\locale\pl\ui\buttons\sprite_small.tga]]></File>

<File archivedPath="locale/pl/ui/buttons/sprite_small1.sub" type="2"><![CDATA[extracted\locale_pl\locale\pl\ui\buttons\sprite_small1.sub]]></File>

<File archivedPath="locale/pl/ui/buttons/sprite_small2.sub" type="2"><![CDATA[extracted\locale_pl\locale\pl\ui\buttons\sprite_small2.sub]]></File>

<File archivedPath="locale/pl/ui/buttons/sprite_small3.sub" type="2"><![CDATA[extracted\locale_pl\locale\pl\ui\buttons\sprite_small3.sub]]></File>

Dałem do locale_interface

Wygląda to tak:

Mam problem, kiedy odpalam klienta mam takie coś:

Sysser nic nie pokazuje, wie ktoś w czym leży problem?

Rekrut
Opublikowano

Te o to wpisy

<File archivedPath="locale/pl/ui/buttons/sprite_small.tga" type="2"><![CDATA[extracted\locale_pl\locale\pl\ui\buttons\sprite_small.tga]]></File>
          <File archivedPath="locale/pl/ui/buttons/sprite_small1.sub" type="2"><![CDATA[extracted\locale_pl\locale\pl\ui\buttons\sprite_small1.sub]]></File>
          <File archivedPath="locale/pl/ui/buttons/sprite_small2.sub" type="2"><![CDATA[extracted\locale_pl\locale\pl\ui\buttons\sprite_small2.sub]]></File>
          <File archivedPath="locale/pl/ui/buttons/sprite_small3.sub" type="2"><![CDATA[extracted\locale_pl\locale\pl\ui\buttons\sprite_small3.sub]]></File>

Dałem do locale_interface

Ale po co to dodałeś do locale_interface?

Opublikowano

Jeżeli tak to jak to naprawić, bo buttony są na swoim miejscu.

Opublikowano

Jeżeli tak to jak to naprawić, bo buttony są na swoim miejscu.

Pokaż jak wygląda twój loginwindow.py

zQJdyie.gif

Opublikowano

Jak usuniesz te wpsisy do packera, to musisz zmienić ścieżkę locale, tak jak up lub w skryptach na swoje jeżeli chcesz, lub masz \pl.

qaz3pc.jpgteż was kocham <3

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...