Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie do użytkowników telefonów LG, modele z przyciskami z tyłu obudowy.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam. Tak jak w temacie, jak oceniacie praktyczność tych przycisków? Czy ciężej jest korzystać z nich w porównaniu z przyciskami z boku obudowy? Jest lepiej, gorzej?

z góry dzięki za odpowiedź

5lwgh1.png

Pamiętaj, najważniejszy jest szacunek do drugiego człowieka!

Opublikowano

Posiadam LG G2, idzie sie przyzwyczaić, jezeli nie chcesz podglasniac i sciszac z tylu, to wystarczy wysunac belke powiadomien i tam sobie sciszasz i podglasniasz dzwonek itd. Wydaje mi sie ze jedt to czasami nawet przydatne robisz fote nie chcesz na telefonie przyciskac.np przy selfie to przytrzymujesz przycisk sciszania i robi Ci fote. Troche to inne ale da sie przyzwyczaic, uwierz. Jest tez chyba mozliwosc ustawienia przycisku wlaczania/wylaczania ze gadasz telefon masz przy uchu klikasz przycisk zasilania i konczy rozmowe.

Opublikowano

Miałem G2, teraz mam G3 i powiem, że przyciski z tyłu obudowy są dużo lepsze niż te z boku. Na początku było trochę dziwnie, ale po jakichś 2 tygodniach się przyzwyczaiłem. Jak dla mnie jest to duża wygoda :)

2mg3y3k.jpg

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Miam leona i to jest naprawdę dobre .

Masz skróty do notatki , aparatu pozatym da się przyzwyczaić !

Kupuj śmiało lg nie robi tandety !

Opublikowano

Jeżeli telefon jest duży, to jest to przydatne. Jeżeli nie, to po co?

Dzięki wspaniałomyślności administracji już nie pomagam na MPC Forum. 

Jeżeli w dziale panuje burdel, to skierujcie wzrok wyżej. 

Jeśli mnie jakoś znajdziecie (patrz > profil) to chętnie pomogę.

935801456340937867857.png

Opublikowano

Miałem G2, teraz mam G3 i powiem, że przyciski z tyłu obudowy są dużo lepsze niż te z boku. Na początku było trochę dziwnie, ale po jakichś 2 tygodniach się przyzwyczaiłem. Jak dla mnie jest to duża wygoda :)

Dokładnie, na początku wydaję się że to rozwiązanie jest bardzo dziwne, ale gdy już się do tego przyzwyczaisz to uznasz to rozwiązanie za bardzo dobre. Powiem więcej po roku użytkowania G3 uważam że przyciski z tyłu to najlepsze rozwiązanie z jakim się spotkałem.

Opublikowano

Do wszystkiego się człowiek przyzwyczaja. Rozmiar dłoni też może mieć znaczenie :D

Co do telefonów 5"+ przyciski z tyłu są lepsze. Z bocznymi czasem problem jak źle telefon złapie. 

Co dopiero jakieś patelnie z przyciskiem u góry, to trzeba się męczyć. Definitywnie przyciski z tyłu do najwygodniejsze rozwiązanie.

vlge7.gif

@Ravoner pls

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...