Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Telefon do 800zł

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Tak jak na górze zastanawiam się nad kupnem telefonu do 800zł. Telefonu głównie będę używał do przeglądania internetu i grania w mniej wymagające gry. Zastanawiałem się nad SGS4 i LG G2. Telefon musi być nowy! Jeżeli macie jakieś ciekawsze propozycje piszcie śmiało.

Opublikowano

Z1, telefon 5 calowy, 4 rdzeniowy procesor, android 5.1, aparat 21 mpx. Za 800 złoty bez problemu znajdziesz. Posiadam wersję compact tego telefonu, złego słowa nie mogę powiedzieć :}

Opublikowano

Zastanów się nad jakimś Huaweiem, miałem co do nich mieszane uczucia.. szybko mi pokazały na co je stać :)

logo8.png

Niedługo...

Opublikowano

jesli mozesz kupic g2 nowa za 800 zl w polszy to bierz, zdecydowanie warto

Nowej G2 w Polsce już sie nie kupi czyt. wersja d802 16 gb z gwarancją producenta, możesz kupić ale np wersję 32gb, ale wtedy ma gwarancje serwisową. G2 godna polecenia, jak dla mnie mogłbyś poszukać używanej z gwarancją.

Opublikowano

Wybierz Samsunga s4, kosztują nowe około 700 zł, bądź xperię z1, jedne z lepszych smartfonów. 

te telefony nie maja startu do g2, chyba ze ktos jest zapalencem xperii, to wtedy z1 jest ok, choc nowej w tych pieniadzach sie nie kupi

za s4 nic nie przemawia

­

Opublikowano

Obczaj MyPhone Infinity LTE jeśli nie chcesz przepłacać :)

Myślę że lepszy będzie Infinity 3G, ma lepsze podzespoły niż werska LTE :) Lub jeżeli zależy komuś na LTE, to wtedy Infinity 2

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...