Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nieśmiertelność?

Dubler

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

napisaliście poprzedni post że cytuje:

jak narazie nie ma, może kiedy ktoś takie coś wymyśli - oto wypowiedz musiaka, naszego Moderatora Soldat

zkwitóje to krótko, jak sie nie znacie to nie piszcie. osobiście widziałem już 2 kolesi co mieli takie czity ;] nie wiem jak to robili ale wiem ze mieli.

Pozatym znam 1 sposób tylko nie zawsze działa (nie wypróbowany) dać alt+tab i puki nie wlaczy sie soldata bedzie caly czas niesmiertelny... tak jak mówiłem ten sposób nie wypróbowałem go jerszcze całkiem ale kiedyś jak przez przypadek to wypróbowałem to sie mnie pytale dlaczego mnie nie można było zabić...

mówicie tamci dwaj też mogli tak robić

odpowiadam:

nie, bo oni sie ruszali i strzelali

exKVR.png

c++, c++/cli, php, js, css3, lua, au3 and others...

Pomoc dla newbich w wymienionych wyżej językach, pisanie botów do Tibii - pisz na gg, może się dogadamy :)

Opublikowano
napisaliście poprzedni post że cytuje:

jak narazie nie ma, może kiedy ktoś takie coś wymyśli - oto wypowiedz musiaka, naszego Moderatora Soldat

zkwitóje to krótko, jak sie nie znacie to nie piszcie. osobiście widziałem już 2 kolesi co mieli takie czity ;] nie wiem jak to robili ale wiem ze mieli.

Pozatym znam 1 sposób tylko nie zawsze działa (nie wypróbowany) dać alt+tab i puki nie wlaczy sie soldata bedzie caly czas niesmiertelny... tak jak mówiłem ten sposób nie wypróbowałem go jerszcze całkiem ale kiedyś jak przez przypadek to wypróbowałem to sie mnie pytale dlaczego mnie nie można było zabić...

mówicie tamci dwaj też mogli tak robić

odpowiadam:

nie, bo oni sie ruszali i strzelali

Ekhm... Przetłumaczysz na Polski? ;p

Ja wiem... Pewnie miałeś zeza :(

2x down ;p

"Mondra"? No tak... Ortografia.pl wita ;p

Bum hej tralala, nie mam avatara ;]

Nie piszę, dla postów... ;] Piszę, bo lubię ;]

Skończyłem z hackami... ;]

I mi z tym dobrze : P

Opublikowano

Możliwe iż jest taka funkcja w Soldacie że jak ktoś nie ma aktywnego okna to staje się nieśmiertelny. Jeśli takie coś jest (chociaż wątpię) to dałoby radę zrobić tak że gra by "myślała" że okno NIE jest aktywne, a normalnie byś grał.

Są to moje przemyślenia z tego co tu piszecie.

Pozdrawiam

Emerytura

Może kiedyś...

Opublikowano
Możliwe iż jest taka funkcja w Soldacie że jak ktoś nie ma aktywnego okna to staje się nieśmiertelny. Jeśli takie coś jest (chociaż wątpię) to dałoby radę zrobić tak że gra by "myślała" że okno NIE jest aktywne, a normalnie byś grał.

Są to moje przemyślenia z tego co tu piszecie.

Pierwsza mondra osoba odpowiada na ten post ;] zal mi tych co myślą że pozjadali wszyskie rozumy

exKVR.png

c++, c++/cli, php, js, css3, lua, au3 and others...

Pomoc dla newbich w wymienionych wyżej językach, pisanie botów do Tibii - pisz na gg, może się dogadamy :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Boze ludzie ... wchodzicie na www.soldat.forums.com

Sciagacie najnowszy dedykowany server 2.6.3

Wchodzicie w scripts > release

Dusicie SEARCH wpisujecie /god

sciagacie god.pas

wypakowywujecie soldat dedicated server 2.6.3 w osobny folder niz gra

robicie tam nowy folder scripts

i wypakowywujecie tam god.pas

odpalacie server wchodzicie na server . logujecie sie na admina /adminlog [ haslo z soldat.ini]

i w trakcie gry /god [id gracza] np /god 1 i nie giniecie

Kiedy jestes HOSTEREM czyli zakladasz server przez ROZPOCZNIJ GRE w soldacie i wcisniesz ESC to wszystko sie pauzuje

a inni gracze mogą se grać i nie giną mają też bez końca granaty xF

cooltext95758519zc6.gif
Opublikowano

szukałem po necie wiele cheatów ale o takim czymś nic nie było mowy, jak to itachi stwierdził Ghost Mode

chcesz kopiować moje tut'ki ? kopiuj przecież ci nie zabronię

Opublikowano

@UP

najnowszy snovy vb multi ten v2 ma w sobie ghost'a ale tylko w priv na publiku to jest ####### ;p

jak nie wiezysz z0ba hotkeys w snovym

cooltext95758519zc6.gif
  • 10 miesięcy temu...
Opublikowano

Nie chodzi o ghost mode w Snowym, ja miałem ghost mode w prywatnym cheacie nie dostępnym na żadnym forum itd... Brałem sobie wtedy flagę i uciekałem, a inni nie wiedzieli co się dzieje - nie mylcie z demo hackiem.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Ortografia założyciela tego tematu jest na poziomie 0. A wracając do tematu to rzeczywiście takie coś ma miejsce w soldacie , ale ludzie którzy są nieśmiertelni przeważnie się nie ruszają.

P.S - Widzę , że vperpl to specjalista :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...