Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Słuchawki do +/- 150zł.

Naquu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szukam słuchawek nausznych do 150 zł, oczywiście może być nieco więcej niż 150 zł lecz nie przekraczając zbytnio tej ceny. Słuchawki używane do komputera (gry, muzyka itp.) Muszą być z wbudowanym mikrofonem i najlepiej pod USB. Czekam na propozycje, jak na razie zastanawiam się nad: A4Tech Bloody G501 7.1 oraz Tracer Hydra 7.1. Z góry dzięki za pomoc. :)

Opublikowano

USB, z mikrofonem, 150zl to sie nie skonczy dobrze, jedynym wyjsciem jest osobny mikrofon jak i sluchawki oczywiscie na jacka, na usb nie ma nic sensownego, na sile to moze hyperx cloud 2 sie dopiero nadadza.

steam: /awesomeplayer1337

Opublikowano

USB, z mikrofonem, 150zl to sie nie skonczy dobrze, jedynym wyjsciem jest osobny mikrofon jak i sluchawki oczywiscie na jacka, na usb nie ma nic sensownego, na sile to moze hyperx cloud 2 sie dopiero nadadza.

Dlaczego? A4Tech Bloody G501 posiadają bardzo dobre opinie, według mnie słuchawki godne uwagi w tej cenie.

Opublikowano

Fatalitki miałem kilka lat temu, jak dla mnie średnie - przewód okropny wręcz, kilka razy musiałem sklejać.

Opublikowano

Superlux HD669 i Zalman ZM-MIC1. Słuchawki grają fajnie, lekką V, mają lekko podbity dół. Do gier będą lepsze niż te headsety "for gejmers"

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Opublikowano

Racja, fatality to szit. Plastiki w nich latają, są wykonane ze słabego plastiku co daje wrażenie słabej jakości.. mi sie po połowie roku rozwalily ;/

co do sluchawek : http://allegro.pl/biale-sluchawki-steelseries-5h-v2-i5120891482.html

mam takie same białe, polecam w cholere. wyrazne dzwieki, bardzo wytrzymałe, kabel z przedluzaczem. Nie pogadasz poprostu dobre ;)

Opublikowano

Racja, fatality to szit. Plastiki w nich latają, są wykonane ze słabego plastiku co daje wrażenie słabej jakości.. mi sie po połowie roku rozwalily ;/

co do sluchawek : http://allegro.pl/biale-sluchawki-steelseries-5h-v2-i5120891482.html

mam takie same białe, polecam w cholere. wyrazne dzwieki, bardzo wytrzymałe, kabel z przedluzaczem. Nie pogadasz poprostu dobre ;)

Nie sa jakos lepsze od creativow :v 

Fatal1ty po modach podobno ok, ale czy chcesz sie w to bawic? Jedyna opcja to od Zeciarza, nie wiem czy kiedys ludzie ogarna, ze czegos takiego sie nie kupuje.

steam: /awesomeplayer1337

Opublikowano

SteelSeries dobre od 350zł wzwyż tylko ;) Superlux'y testowałem i na prawdę dobry dźwięk lepszy od Zalmana. Patrz też na okablowanie.

y8HqE13.png                             

Opublikowano

SteelSeries dobre od 350zł wzwyż tylko ;) Superlux'y testowałem i na prawdę dobry dźwięk lepszy od Zalmana. Patrz też na okablowanie.

Steelseries nie robi słuchawek, robi beznadziejne headsety i nie są one w ogóle opłacalne. SS V2 do 120zł z Chin jeszcze ujdą. 

Superlux'y testowałem i na prawdę dobry dźwięk lepszy od Zalmana. 

XDDDD

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...