Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Słuchawki do muzyki do 500 zł

Beryfes

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko, czy możecie polecić jakieś słuchawki, których brzmienie będzie bardzo zadowalające? 

Aktualnie mam Creative 3D, mają przy wtyku własną podobno kartę dźwiękowa. Nie są złe, jednak lubię słuchać muzyki i chcę coś wyjątkowego. 

Wykonuję strony internetowe, fora, ulotki, wizytówki. Atrakcyjne stawki.

Opublikowano

Niedługo będzie to laptop, aktualnie komputer stacjonarny.  Brzmienie nie przytłumione basem, jednak żeby takowy był. Lubię czyste dźwięki, czuć głębię oraz jakość tego czego słucham. Nie wiem jak to ubrać w inne słowa, niestety nie jestem znawcą tego typu zagadnień. Po prostu dużo słucham muzyki i jest ona ważną częścią mojego życia.

To czego słucham jest różne, od hip-hopu jak donguralesko - na plaży w pourville,poprzez Wilkinson - Half Light , do Broiler feat. Ravvel - Wild Eyes. Są to tylko przykłady, które przyszły mi na myśl.

Ps.

Wiem, że 500 zł to nie są wielkie pieniądze, bym oczekiwał cudów. 

Wykonuję strony internetowe, fora, ulotki, wizytówki. Atrakcyjne stawki.

Opublikowano

Zwlaszcza jesli chcesz to wpinac do laptopa to moze pomysl, o takim prodigy cube np. bo takie sluchawki za 500zl nie rozwina w pelni swoich mozliwosci.

steam: /awesomeplayer1337

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...