Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Microsoft Sculpt Comfort Mouse gwarancja.

Arronax

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pytanie. Mialem maly remont w pokoju i zgubila mi sie pokrywka od myszki ktora zakrywala baterie i klikalo przyciski. Myszka sprawna. Czy przyjmą mi to na gwarancje ?

Opublikowano

pytasz o to czy gwarancja obejmie to że zgubiłeś klapkę od baterii czy po prostu padła Ci mysz i chciałbyś ja oddać na gwarancji ale nie masz klapki od baterii?

... jestem jaki jestem - piszę jak piszę - mam gdzieś 5* - nie lubisz mnie to twój problem - jesteś nieudacznikiem wyżyj się i daj mi negatywa ...

GM cieszysz się z 5% - najpierw przeczytaj czym jest spam a potem nagradzaj bucu jeden

Opublikowano

No i jaka masz podstawę do gwarancji ?    Żadną raczej bo nikt nie wymieni myszki na nową z powodu klapki .

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

Zgubilem :/

to powinieneś sobie odpowiedzieć sam na swoje pytanie. Kupiłeś, zgubiłeś, jesteś odpowiedzialny za to więc żadna gwarancja Ci tego nie uwzględni ( chyba że miałeś ubezpieczenie ale wątpię w to :) )

... jestem jaki jestem - piszę jak piszę - mam gdzieś 5* - nie lubisz mnie to twój problem - jesteś nieudacznikiem wyżyj się i daj mi negatywa ...

GM cieszysz się z 5% - najpierw przeczytaj czym jest spam a potem nagradzaj bucu jeden

Opublikowano

A gdyby powiedzić że połamała się podczas upadku ?

>upadek 

nie da rady tak, badz uczciwy nie oszukuj

Napisz do nich, moze Ci to wysla, nie wykluczone, ze nawet za friko.

Nie warto byc cebula mimo wszystko.

steam: /awesomeplayer1337

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...