Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Postac opierająca się na auto attacku

0ryginalny

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie, szukam czegos na topa/jungle opierającego się na autoattacku, czyli coś jak najbardziej podobnego do tryndamera którym gra mi się po prostu super, ale który ma dostać zaraz nerfa :)

OsoInternational.jpg

Opublikowano

Tak jak w temacie, szukam czegos na topa/jungle opierającego się na autoattacku, czyli coś jak najbardziej podobnego do tryndamera którym gra mi się po prostu super, ale który ma dostać zaraz nerfa :)

Czy ja wiem, nerfa to on praktycznie żadnego nie dostanie, tylko ta masterka będzie działać na championach, a nie potworach itd. Yasuo jest oparty w dużej mierze na auto-atakach oraz Q (które też właściwie jest traktowane jako auto-atak). Jax też bije główne z podstawowych ciosów + W, ponieważ ult zadaje dodatkowe AP DMG, jednak Jaxa nie buduje się pod kryta, tylko właśnie pod głównie AD z lekką AP (mowa głownie o trinty force).

Opublikowano

Czy ja wiem, nerfa to on praktycznie żadnego nie dostanie, tylko ta masterka będzie działać na championach, a nie potworach itd. Yasuo jest oparty w dużej mierze na auto-atakach oraz Q (które też właściwie jest traktowane jako auto-atak). Jax też bije główne z podstawowych ciosów + W, ponieważ ult zadaje dodatkowe AP DMG, jednak Jaxa nie buduje się pod kryta, tylko właśnie pod głównie AD z lekką AP (mowa głownie o trinty force).

trinity nie daje już ap, pod ap na jaxa guinsoo i hextech :v

Opublikowano

trinity nie daje już ap, pod ap na jaxa guinsoo i hextech :v

No i co z tego, że nie daje AP? Ten item się kupowało głównie dla jego pasywki, ponieważ daje po użyci buffa, że kolejny cios zadaje 200% obrażeń podstawowych AD, co kumuluje się świetnie z jego W.

Opublikowano

Może Aatrox ? Podobny do Tryndy, kryty, kryty, heal, nieśmiertelność xD

- knock-up

- mocny heal

- studnia krwi

- slow

Obawiam się, że Aatrox nie zadaje ciosów krytycznych, ponieważ buduje się go bardziej pod attack speed z itemami na tanka.

Opublikowano

Xin jest dość mocną postacia na jugli, bardzo dobrze sobie radzi na gankach ;)

Co do kolejnej postaci to chyba Master. Speedowany master to pogrom xD­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...