Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Siłownia

OneSizeFitsAll

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Podczas rozmowy z tatą powiedział że jeśli chce to mogę chodzić na siłownie (będzie opłacał) tylko że nie wiem czy moge.

Troche o mnie:

Mam 15lat,ponad 175cm wzrostu (chyba 177,5cm jeśli dobrze pamiętam),waże 63kg,nie jestem chudy ani gruby (taki pomiędzy).

Podobno już nie rosne (z tego co rodzice mówili).

Aktualnie (oraz wcześniej) nie stosowałem żadnych diet,ćwiczeń dodatkowych (oprócz wf) oraz większość czasu spędzam w domu.

PS.Chciałbym tylko ''kaloryfer''.

#edit

Dodam że nigdy nie paliłem oraz nie brałem żadnych narkotyków.

Opublikowano

­Nie rośniesz już w wieku 15 lat? Co to za bzdury?

Jak zależy Ci tylko na szpanowaniu kaloryferem (pewnie mniej niż 20 w bicepsie, zero klatki i innych mięśni) to sobie daruj, to nie na tym polega.

Zacznij ćwiczyć w domu, zdrowo się odżywiać, pompki, brzuszki, przysiady (pamietaj o poprawnej technice), ćwiczenia rozciągające i inne. Poszukaj na youtubie, albo poszukaj w google. Nie próbuj się nawet brać za jakiekolwiek odżywki, po jakimś czasie zacznij chodzić na siłownie - aktualnie IMO w tym wieku oraz z zerową aktywnością fizyczną nie warto płacić.

Opublikowano

Witam.

Podczas rozmowy z tatą powiedział że jeśli chce to mogę chodzić na siłownie (będzie opłacał) tylko że nie wiem czy moge.

Troche o mnie:

Mam 15lat,ponad 175cm wzrostu (chyba 177,5cm jeśli dobrze pamiętam),waże 63kg,nie jestem chudy ani gruby (taki pomiędzy).

Podobno już nie rosne (z tego co rodzice mówili).

Aktualnie (oraz wcześniej) nie stosowałem żadnych diet,ćwiczeń dodatkowych (oprócz wf) oraz większość czasu spędzam w domu.

#edit

Dodam że nigdy nie paliłem oraz nie brałem żadnych narkotyków.

Nie za bardzo rozumiem o co dokładnie ci chodzi. Na sam kaloryfer dziewczyn nie wyrwiesz takie troszkę młodzieńcze popędy na kaloryfer jak chcesz dobrze wyglądać ukształtuj całą górę :)

I tak na przyszłość do 21 roku rośniesz/rozwijasz się a 63 przy 173 to w sam raz waga może trochę niedowagi :)

Określ się dokładnie o co ci chodzi :)

837371446280124127260.png
Opublikowano

Nie rośniesz? Wzwyż nie musisz, na siłowni masz rosnąć wszerz ;)

I nie zastanawiaj się czy możesz, każdy może! Wystarczy chcieć.

­

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

http://www.ceneo.pl/Grzejniki_pokojowe >

Ceny okolo 250 sie wahają... Mimo wszystko warto sobie sprawic takie cos, tym bardziej ze to na dlugie lata

Jakie pytanie taka odp :mad:

JEŚLI CZEGOŚ NIE DA SIĘ ZROBIĆ, TO PRZYCHODZI WTEDY KTOŚ, KTO O TYM NIE WIE I TO ROBI.

Opublikowano

Zacznij palić trwake wyluzuj kup karnet na siłke i napierdalaj, sam 6ściopak kozaka nie czyni. 

A teraz z innej beczki. Chodze na siłownie "nawiązuje do działu" Fantifitnes w tomaszowie, jestem studentem i pracuje a gdy chce wejść na forum i napisać coś w dziale gry którą się aktualnie interesuje późnymi wieczorami to mi k***a nie wolno a gdy chce nabić posty aby jednak k***a coś w tym dziale napisać dostaje ostrzeżenie o spamie ok zrozumiałem ale napisałem do miłego kolegi który mnie ostrzegł o moim problemie lecz zostałem spławiony jak lamus którym on podtarł sobie dupe, znajdzie się ktoś solidarny i mnie poprze abym mógł dostać dostęp do działu metin2? 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...