Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z nadaniem admin serwer query w ts3.

Sharkley_22

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ,

Jak w temacie, przy próbie nadania sobie rangi admin serwer query  w programie YaQA wyskakuje błąd (w załączniku).W internecie nie znalazłem podobnego błędu więc zwracam się z pomocą do was.

Z góry dziękuję,

Sharkley_22

Gdybym umieścił post w złym dziale proszę administrację o przeniesienie go.

post-1451277-0-13332500-1447698569.jpg

Opublikowano

Zgaduje że to serwer na slotach a wygenerowane dane serverquery mają uprawnienia serveradmin. Jeżeli server na vps to spróbuj przez telneta :)­

Opublikowano

Jeśli masz na windowsie od nowa pobierz serwer z teamspeak.com i jeszcze raz go uruchom bo może to jest bug. 

Opublikowano

Dziękuje za pomoc problem rozwiązało przeinstalowanie programu YaTQA.

Edit: pochwaliłem się zbyt wcześnie. Niestety program YaTQA nie wykrywa mnie jako administatora serwera (mimo że nim jestem). Macie jakieś pomysły jak to naprawić?

Opublikowano

Jeżeli przez Query to polecam w YatQA:

Permissions -> Server Group -> Server Admin Query -> i_group_needed_member_add_power -> Value -> Zmieniasz na 100

Jeżeli ci wyskoczy inny błąd to pisz...

MKfY45t.png

Star Wars to niezwykłe uniwersum, aby je dokładnie zrozumieć, musisz się bardziej zagłębić w jego treść np. czytając książki...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...