Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rework Jakiego serwera?

Minsky™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

hejka, od paru dni patrząc na zapowiedzi nie widać nic ciekawego co zachęciło do grania, a jak już zachęci to szybko pada.

1.Dlaczego chce zrobić reworka a nie zrobić coś swojego?

​Nad moim głównym projektem cały czas pracuję, a chcę wystartować z serwerem (reworkiem) parę dni przed świętami.

cenię sobie klimat świąt w metinie i właśnie rework byłby takim cofnięciem się w czasie do 2013 roku. 

2. Jaki masz pomysł na rozwinięcie reworka?

Przez pierwsze tygodnie chcę wprowadzić najbardziej wypasiony event świąteczny który mam już wykonany

po świętach serwer będzie się rozwijał poprzez aktualizację które gracze będą zatwierdzać.

3. Reklama/Gwarancja

Jestem graczem prywatnych serwerów Metin2 i wiem jak bardzo jest ważna reklama aby serwer istniał. 

Teraz tak naprawdę nie wiadomo gdzie jest gwarancja grania, który serwer nie padnie itp. 

Ja mam napisany cały "program" na rozwój serwera, wszystko od a do z. 

a więc do rzeczy. 

Planuje postawić reworka który będzie działać minimum do 2018 roku i do tego roku będę 

chciał utrzymać minimum 1.5k graczy

4. Jak Jak Jak?

Na Reworka mam przeznaczoną ilość kasy. nie będę mówił tutaj o sumie lecz możecie mieć gwarancje że ten serwer

nie upadnie. 

46302966905014201006.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...