Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

iConomy i błędy w konsoli - o co chodzi?

CzołgistaBartek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem z iConomy, próbowałem na innych wersjach tego pluginu lecz ten problem nadal jest. przejmować się tym logiem czy nie?:
LOG:

[16:26:27] [server thread/WARN]: iConomy - If you are using Flatfile storage be aware that versions 6, 7 and 8 have a CRITICAL bug which can wipe ALL iconomy data.
[16:26:27] [server thread/WARN]: if you're using Votifier, or any other plugin which handles economy data in a threaded manner your server is at risk!
[16:26:27] [server thread/WARN]: it is highly suggested to use SQL with iCo6 or to use an alternative economy plugin!

Ja chyba nigdy się nie nauczę nie robić double-postów :(

Opublikowano
"if you're using Votifier, or any other plugin which handles economy data in a threaded manner your server is at risk!"

To znaczy mniej więcej tyle, że prawdopodobnie masz inny plugin do ekonomii i on gryzie się z iConomy.

Opublikowano

@Rayso. znasz się na angielskim?

Komunikat oznacza że wersja IConomy którą posiadasz posiada krytyczny bug na zapisie flat. Zalecane jest przejście na SQL lub zmiana pluginu na inny. (np.: Vault)

hex.svg

PLAYBASE - Nowoczesna lista serwerów gier

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...