Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

LG L7 Root

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej, cześć, siemanko. 
Kupiłem niedawno LG L7 i chciałbym zrobić na nim ROOT'a. Szukałem w internecie poradników lecz wszystkie które przeczytałem miały przestarzałe linki lub treść była niezrozumiała (przynajmniej dla mnie). Czy wyjaśni mi ktoś jak zrobić roota?
W moim telefonie siedzi android 4.1.2. Co do softu to nie wiem czy jest brandonowany (?).

Opublikowano

Kingo Root PC /(Towelroot , Framaroot, Kingroot -aplikacje na telefon )spróbuj tymi w internecie masz poradniki

"Rób co chcesz" - 3 słowa które sprawiają że kompletnie nie wiesz co robić

Złośliwość - hobby ludzi inteligentnych

Opublikowano

Zrobiłem roota za pomocą Kingo ROOT, korzystając z tego poradnika. Za chwilę zdam relację czy udało się w 100% :D

Edit:
Hmm, kiepsko, sprawdziłem obecność roota za pomocą programu "Root checker basic" i się chyba nie udało :/ "Sorry! Root access is not properly installed on this device."

Edit2: 
A jednak się udało :D Uruchomiłem ponownie telefon lecz dalej pokazywało że nie ma roota. Spróbowałem jeszcze dwa razy i magia! Jest root :D

Dzięki wielkie za pomoc ;)

Temat do zamknięcia 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...