Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Aktualna strona z masterkami

AveRa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Szukam strony, gdzie byłyby aktualne masterki pro-graczy. Nie mogę nigdzie takowej znaleźć (wszędzie nieaktualne). Znacie jakąś, gdzie mogę je podglądnąć? :)

Opublikowano

Przecież kubon i nervarien to nawet nie 1/10 profesjonalnego gracza. Błagam was xDD

Na probuilds i na op.gg jeszcze pobugowane są i nie widać, więc jeśli chcesz od profesjonalnych graczy to musisz jeszcze poczekać, albo zobaczyć jak ustawiają na ich streamach/sm

Opublikowano

Zaraz tu Eryk wjedzie na swoich masteriesach i pokaże wam jak się je układa :DDD

Zanim komuś je podam to najpierw sprawdzam, albo pytam kogoś lepszego zamiast robić na ślepo tak, jak jakiś streamujący młot mi powie w pseudoporadniku. Zawsze lepiej samemu to wybrać :)

Opublikowano

Nie zawsze jest czas na sprawdzenie każdych, ale oglądając streamerów typu Jankos, nightblue3 można ogarnąć jakieś w porządku masteriesy dla Junglera :D

jifdyv.jpg

Opublikowano

Ile to wejść w zakładkę swojego profilu w kliencie LoLa - Liga i tam klikasz Najlepsi gracze z Challangera czy jakos tak i sobie szukasz np. jak grasz na WEST w topce jakiegoś znanego supporta, czy adc, mida itd.. i wchodzisz na profil i patrzysz jak ma ustawione (mozesz zrobic ss jak nie zapamietasz) i ustawiasz u siebie.. Prostszego sposobu narazie nie ma jesli chcesz grac na takich amsterkach od prosów.

Opublikowano

Masterek Nervy/Kubona/PolscyGracze (Nie no, serio?) to ja nie chcę. Chcę pokroju TheOddOne'a, Nightblue3 itp. Czasu nie mam, żeby na ich streamach siedzieć, więc niestety muszę czekać. Interesują mnie masterki pod junglę, więc Kubona i tak by odpadły. :P

Opublikowano

Przecież kubon i nervarien to nawet nie 1/10 profesjonalnego gracza. Błagam was xDD

Na probuilds i na op.gg jeszcze pobugowane są i nie widać, więc jeśli chcesz od profesjonalnych graczy to musisz jeszcze poczekać, albo zobaczyć jak ustawiają na ich streamach/sm

Grał w Gambicie na LCSach i to dla Ciebie nie jest profesjonalizm? Kubon szkoły średniej nie dokończył a i tak jest więcej wart niź przeciętny Kowalski.

Nervarien to fakt nie jest profesjonalistą ale jednak jakoś wbił tego challengera to jakieś pojęcie o grze ma.

Opublikowano

Ja na razie robiłam masterki w sumie pod siebie, czytając i przyuważając jakie mi są potrzebne. Również czekam na jakiś pro elo super poradnik co do tego.­

Opublikowano

Serio nie umiecie przeczytać, co daję poszczególny rozdany point w masteriesach?

Nie wiem, może po polsku lola ustawcie, to indywidualna kwestia czy ktoś woli mieć dłużej buffy, czy mieć zamiast tego ciastka (o ile dobrze pamiętam)

No offence

wyznawca gier PC, użytkownim typu: "nie wiem ale się wypowiem", hejter EA, weteran gier moba, wierny kibic zwycięskich drużyn, czasami troll.

Opublikowano

Serio nie umiecie przeczytać, co daję poszczególny rozdany point w masteriesach?

Nie wiem, może po polsku lola ustawcie, to indywidualna kwestia czy ktoś woli mieć dłużej buffy, czy mieć zamiast tego ciastka (o ile dobrze pamiętam)

No offence

Też napiszę "no offence". Umiem czytać, znam b. dobrze język angielski więc nie potrzebuję zmieniać z polskiego na angielski. Połowa ludzi na świecie bierze przykład z pro-graczy jak się budują, co robią. To nie zwykli gracze, a pro-gracze wyciągali postacie/buildy/sposoby gry na arenę międzynarodową. Więc tak, mi potrzeba tego jak oni się budują i co robią. Wolę sprawdzić - nie spodoba się - zmienię, a nie narzekać że za ch*ja nie wiem jak ustawić masterki. Jeśli nie zauwazyłeś, w tym sezonie na każdą postać można grać przynajmniej 5 różnymi stronami. Ja chcę znać NAJEFEKTYWNIEJSZĄ z nich, a nie wszystkie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...