Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomysł na serwer w stylu starego serwera Hardcore.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co to ma znaczyć z zxzx połączone ? Jeżeli masz zamiar otworzyć serwer hardcore na 100 slotów to sobie daruj...

O

/V\

/''\

Opublikowano

Bez porządnego nakładu finansowego i porządnych plików nawet nie masz po co o tym myślec i ,,Planować"..

Jeśli to powyżej posiadasz. To jasne :]

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

@Minetkm

A co do dobrego serwera mają autorskie pluginy? Serio ku**a wy myślicie że jak któryś serwer ma "autorskie" pluginy to jest lepszy od innych serwerów?

@topic

Odpuśćcie sobie te serwery hardcore, jest ich masa, a nawet zbyt dużo, zrób jakiś dobry serwer freebuild lub własny tryb wymyśl, to nie tak trudno, a jak wymyślisz coś ciekawego, to graczy dużo będzie.

aac38a3ca701800a8c9e3ff33aa5d0bf.png

Opublikowano

@Minetkm

A co do dobrego serwera mają autorskie pluginy? Serio ku**a wy myślicie że jak któryś serwer ma "autorskie" pluginy to jest lepszy od innych serwerów?

@topic

Odpuśćcie sobie te serwery hardcore, jest ich masa, a nawet zbyt dużo, zrób jakiś dobry serwer freebuild lub własny tryb wymyśl, to nie tak trudno, a jak wymyślisz coś ciekawego, to graczy dużo będzie.

Tak tak myślę. W swoje pluginy włoży więcej pracy i dostostuje idealnie pod swoje potrzeby.

Opublikowano

@Minetkm

Nie każdy "autorski" plugin jest lepszy niż plugin na którym bazował się autor.

@topic

Możesz jeszcze stworzyć serwer skyblock z własnym szablonem wyspy i innymi ciekawymi dodatkami.

Jest gdzieś napisane, że autorski plugin jest lepszy?

Pomocnik
Opublikowano

Chyba nie bedzie to kolejny serwer hc na 100/150 slot?

@topic

Napisz do serwera hc Sektory. Bedzie mniej lagów.

Opublikowano

Dla mnie serwery hardcore dawno sie przeżarły.........

Jest ich wszędzie od c***a i to jeszcze 90% robione przez dzieci... Nie chce juz grac na takich serwerach... Chyba, że wymyślisz coś lepszego.... Pójdziesz krok dalej.... Pamietaj, że bez dobrego zaplecza finansowego i wielkiej reklamy...

Ps blagam Cie, nie zabijaj mnie i nie rob tego na "najlepszym" "hostingu" "enderchest"

Z poważaniem

---------------------------------

Dziękuję, Pozdrawiam

HOMER12

Jeśli Ci pomogłem, możesz dać mi like  :yay:  ;) 

Potrzebujesz dodatkowej pomocy? Napisz do mnie na PW  

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...