Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tandia.pl - Szuka Beta Testerów..Zapraszamy!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! 

Niedawno odbyły się super tajnie zamknięte Alpha testy serwera. Zostało poprawione kilka większych błędów. I troszeczkę więcej mniejszych.

Teraz przyszedł czas na nie-tak-bardzo-tajne-zamknięte beta testy.

W związku z tym poszukujemy doświadczonych osób z dosyć obszerną wiedza na temat Metina.

Pragnę nadmienić że na wybranych osobach będzie spoczywała spora odpowiedzialność.

Podczas Beta testów nie będziemy tylko testować rozgrywki i szukać błędów ale także dużą część naszego czasu poświecimy na dodawaniu, poprawianiu rzeczy w sposób bardziej przyjazny dla graczy.

Po prostu beta testerzy będą jakby przedstawicielami wszystkich graczy Metina.

Jeżeli uważają że coś co znajduję się u nas na serwerze nie spodoba się większej ilości osób..Muszą nas o tym powiadomić a my tą kwestie podamy pod dyskusje.

Jeżeli uważają że przydałoby się dodać taką i taką rzecz na serwer to mówią nam i podajemy to pod swego rodzaju głosowanie.

Od dzisiaj do piątku 20.11.2015 godziny 24:00 można składać podania żeby zostać jednym z 25 beta testerów.

Podania można składać do mnie na PW lub na email kontaktowy podany na końcu posta.

O Serwerze

Nie będziemy się zbytnio rozpisywać żeby był jakiś element zaskoczenia.

- Easy/Medium, z dużym naciskiem na Easy

- Maksymalny Poziom 190

- Wszystko zostało odświeżone od interface przez mapy kończąc na modelach.

Więcej nie powiemy, nie chcemy psuć pierwszego wrażenia.

Wymagania

[1] - Sprawny nasłuch, najlepiej mikrofon oraz aplikacja TeamSpeak3

[2] - Doświadczenie i wiedza o Metin2.

[3] - Konto na naszym forum - które powstanie na dniach.

[4] - Przyzwoitą ilość wolnego czasu.

[5] - Przyjazny charakter - żadne chamstwo i wyzwiska nie będą tolerowane i skończą się szybkim usunięciem.

Wynagrodzenie

[1] - Plakietka na forum

[2] - Ilość SM, adekwatna do poświęconego czasu.

[3] - Po starcie serwera, każdy tester otrzyma - Skrzynie Testera (x1)

[4] - Dla najlepszy,po oficjalnym starcie..zaproszenie na testowy serwer aby sprawdzać nadchodzące zmiany.

[5] - I jeszcze jedna niespodzianka.

Kontakt

[1] - [email protected]

[2] - Prywatna Wiadomość

[3] - facebook.com/tandiamt2

Podanie

Najlepiej gdybyś napisał podanie według swojego własnego uznania, aczkolwiek jeżeli nie wiesz co dokładnie napisać to poniżej zostawiamy wzór.

Twój nick pod jakim grasz :

Wymień przynajmniej 3 serwery na których grałeś :

Jak długo grasz w Metina? :

Ile dziennie czasu jesteś w stanie poświęcić na testowanie? :

Twój ulubiony typ serwerów :

~ Pozdrawiamy Tandia.pl

Opublikowano

Kto jest technikiem projektu? 

Polecam serdecznie. Serwer wygląda nieźle.

Za wszelkie zachowania z ostatniego roku przepraszam. Jeżeli Cię uraziłem wybacz. ~ Cannzas.

Opublikowano

Kto jest technikiem projektu? 

Polecam serdecznie. Serwer wygląda nieźle.

skąd wiesz jak wygląda skoro nic nie jest opisane xD

­

8547014573848511113729.jpeg

Opublikowano

­Twój nick pod jakim grasz : Szumikowski , Szumi 

Wymień przynajmniej 3 serwery na których grałeś :Glador, Pandora ,Diamondmt2, Orientalmt2, Mcmetinpro, Karies, Castios, Terios, Alien i wiele wiele więcej.

Jak długo grasz w Metin'a? : Szczerze ciężko mi teraz powiedzieć, ponieważ zbytnio nie pamiętam kiedy zaczynałem swoją przygodę z metinem.

Ile dziennie czasu jesteś w stanie poświęcić na testowanie? : Obecnie jestem wstanie poświęcić około 12 godzin dziennie. ( Proszę nie dochodzić czemu^^)

Twój ulubiony typ serwerów : Easy/ Medium ( Easy -exp / Medium -eq).
Kontakt : Najlepiej Ts3, również Forum.

Opublikowano

Podanie(Na PW też poszło ;p)

Twój nick pod jakim grasz :TheFry i lVIPlTheFry

Wymień przynajmniej 3 serwery na których grałeś :LomaxMt2(z przed 6 lat ) ProMt2(Stary za czasów lomaxa),ProMt2(Nowy),Orientalmt2,Cavalos(Wszystkie ocłony servera),Pandora,Invoria,laneris,Castios,Karies,Troya,Temida,Imetin,Ishya,metek,tandoria,DragonMt2,AmarenaMt2,Spotlinemt2,ShivaMt2,VirtualMt2(Od samego początku aż do dzisiaj ),Glador,Xenox.. (jak bym miał rozpisywać się to pewnie by wyszło że grałem na większości serverów mt2 ;p)

Jak długo grasz w Metina? :7 latek prawie 8 ;p

Ile dziennie czasu jesteś w stanie poświęcić na testowanie? :a to zależy od dnia :D ale tak z 3-4h spokojnie mogę spędzić dziennie oczywiście jeżeli będzie wymagane dłuższe spędzenie czasu to raczej będzie się dało to zrobić ;p

Twój ulubiony typ serwerów :Easy - Easy/Medium (na moim stażu nie ma już ulubionych typów servera na każdym idzie ugrać od hard po 4fun ;p)

Wymagania

1] - Sprawny nasłuch, najlepiej mikrofon oraz aplikacja TeamSpeak3✓

[2] - Doświadczenie i wiedza o Metin2.✓

[3] - Konto na naszym forum - które powstanie na dniach.✓

[4] - Przyzwoitą ilość wolnego czasu.✓

[5] - Przyjazny charakter - żadne chamstwo i wyzwiska nie będą tolerowane i skończą się szybkim usunięciem.✓

AwU6pPM.png

ⓉⓗⓔⒻⓡⓨ

Opublikowano

Zapomniałem dodać że każde podanie będę rozpatrywał w wolnej chwili, ale ostateczną odpowiedź dam dopiero pod koniec tygodnia czyli czwartek/piątek. Chcę poczekać aż zgłosi się spore grono z którego będę mógł wybrać najbardziej odpowiednie osoby. Na obecną chwile jest 11 podań.

Każde wysłane podanie będzie rozpatrywane i nie zależnie od decyzji na każde odpiszę.

Pozdrawiam i dziękuje za zainteresowanie.

Opublikowano

Wszystkie potrzebne informacje wysłałem na PW

Pozdrawiam ;)

Każde wysłane podanie będzie rozpatrywane i nie zależnie od decyzji na każde odpiszę.

Pozdrawiam i dziękuje za zainteresowanie.

To mi się podoba że na każde podanie dacie odpowiedź. Mało ludzi tak robi. Plusik dla was ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...