Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co z last hitami na postaciach AP? :D

BógTejGry

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mi się wydaje, czy coś poszło w kwestii last hitowania? Najbardziej to odczuwam grając na midzie AP. Wydaje mi się, że autoatak zadaje mniej obrażeń? Zdarza mi się po tym updacie, że czasem za wcześnie last hituje. Coś w tym jest, czy to coś ze mną? :D

Opublikowano

Wiesz co nie wiem, są inne masterki więc może masz po prostu ustawione inaczej niż wcześniej? Ja też mam dziwne odczucia, ale np co do blitza, nie wiem czy nie dostał jakiegoś nerfa na q :) Ogólnie często nim grywałem i teraz ciężej mi było kogokolwiek złapać, jakby "obszar" trafienia się zmienił, no nie wiem, wczesniej praktycznie nie trafiałem w tych championów a i tak przyciągałem xD

OsoInternational.jpg

Opublikowano

Kiedyś mogłeś mieć więcej AD na start oraz wiecej AS teraz bardziej to poszło w CDR i DEF-a 

no i w zdolności specjalne ( których szkoda że nie można mieć kilka xD )

więc pewnie ten spadek 5/8 Ad robi tobie różnice ;x

kiedyś masterki miały dodatkowy % do AD i AP dodatkowe AP i AD co lvl dodatkowe AD i AP na start...

teraz już nie mamy czegoś takiego ^-^ w zamian dostaliśmy premie +1% do zadawanych obrażeń za każdego killa...

rengar z 20 stakami = rozpierdol xD

Opublikowano

PanTobi jesteś pewien, że te +1% zadawanych obrażeń jest stałe i się kumuluje? Bo nie raz miałem 20 killi a dmg ten sam był.

1% za każdego unikalnego killa, tzn. możesz mieć maks. 5%.

Opublikowano

Liderex każdy UNIKALNY kill razem możesz mieć +5% do obrażeń...

jednak nie zmienia to faktu że rengar już teraz musi zdobywać staki z killi więc to tak jakby dać mu 2x większego buffa 

bonusy z koralików rengara + ten bonus = super rengar ;x

edit:

w sumie trzeba pomyśleć nad zed-em i tym bonusem...

on ma bonusowe AD z W więc ciekawe jak to razem będzie działało ;x...

Opublikowano

Czy ja wiem.. Farmiąc Ahri czy Lux nie odczuwam jakichś zmian. Może tylko Ci się tak wydaje? ­

Więc pewnie kwestia masterek, dzięki. :) Trza się przyzwyczaić. :D

Tez opcja :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...