Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

G4 vs J5 Vs G4c

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Zastanawiam się nad wyborem telefonu. Telefon głównie ma mi służyć do bez problemowego przeglądania internetu i robienia w miarę uczciwych zdjęć. Gierki itd. nie interesują mnie.

1.) LG G4 Stylus

2.) LG G4c

3.) Samsung J5

2e7beb469d579.gif

" Ten kawałek będzie leciał w furach wielu,

więc pozdrawiam pasażerów, elo "

Opublikowano

Samsung ma 1,5 GB RAM wiec on .jeżeli chciałbyś któregoś lg to Stylus bo większa bateria

"Rób co chcesz" - 3 słowa które sprawiają że kompletnie nie wiesz co robić

Złośliwość - hobby ludzi inteligentnych

Opublikowano

Wychodzi na to, że J5 lepszy a kurcze mi on osobiście się nie podoba :D Wygląda jak mój stary Samsung Gio którego miałem dobrych kilka lat temu.

2e7beb469d579.gif

Opublikowano

Wychodzi na to, że J5 lepszy a kurcze mi on osobiście się nie podoba :D Wygląda jak mój stary Samsung Gio którego miałem dobrych kilka lat temu.

Może podaj budżet jaki możesz przeznaczyć na telefon. Dobierzemy ci lepszy niż te :)

#teams4bal

Opublikowano

Może podaj budżet jaki możesz przeznaczyć na telefon. Dobierzemy ci lepszy niż te :)

Nie mam zbytnio dużego wyboru ( tak myślę ) ponieważ biorę ofertę w Plus Smartdom za 55 zł/mies. i tam nie ma dużego wyboru telefonów.  Link :

http://www.plus.pl/telefony/przenies-numer/smartdom-oferta-limitowana?offerNSICode=NSDCS24D&contractConditionCode=24A&tariffPlanCode=15F5Z&processSegmentationCode=IND.NEW.POSTPAID.MNP

I dziwi mnie to czemu nie mogę np. w tej ofercie wziąć sobie telefonu za który dopłacę np. do 600 zł ( tyle jestem w stanie dopłacić ). Póki co jeszcze tego nie wiem, na necie jak widać są tylko telefony z max dopłatą 3 zł a w niedzielę podjadę do operatora na miejscu i zapytam się czy rzeczywiście nie mogę sobie wziąć lepszego fona z wyższą dopłatą...

2e7beb469d579.gif

Opublikowano

Nie mam zbytnio dużego wyboru ( tak myślę ) ponieważ biorę ofertę w Plus Smartdom za 55 zł/mies. i tam nie ma dużego wyboru telefonów.  Link :

http://www.plus.pl/telefony/przenies-numer/smartdom-oferta-limitowana?offerNSICode=NSDCS24D&contractConditionCode=24A&tariffPlanCode=15F5Z&processSegmentationCode=IND.NEW.POSTPAID.MNP

I dziwi mnie to czemu nie mogę np. w tej ofercie wziąć sobie telefonu za który dopłacę np. do 600 zł ( tyle jestem w stanie dopłacić ). Póki co jeszcze tego nie wiem, na necie jak widać są tylko telefony z max dopłatą 3 zł a w niedzielę podjadę do operatora na miejscu i zapytam się czy rzeczywiście nie mogę sobie wziąć lepszego fona z wyższą dopłatą...

Inna oferta nie wchodzi w gre?

#teams4bal

Opublikowano

Raczej nie, ponieważ nigdzie nie znajdę korzystniejszej oferty dla mnie niż w Plus Smartdom...

2e7beb469d579.gif

Opublikowano

A ja bym wziął szczerze mówiąc tego Stylusa. Wydaje się fajnym rozwiązaniem. Wszystko masz z 1GB pamięci RAM oprócz tego Samsunga, który ma tylko 1,5GB, więc to nie jest taka duża różnica, a jednak Samsungi są znane ze ścinek, zwłaszcza w budżetówkach. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...