Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie dotyczące serwera SkyBlock - jakie nowości lub też atrakcje?

Manna;3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Jeśli czytasz ten temat co mam do Ciebie prośbę abyś napisał swój pomysł dot. jakiś nowości / atrakcji jakie można dodać na serwer skyblock. Jak wiadomo same budowanie wyspy po jakimś czasie się nudzi a nie chciał bym opuszczać serwera tylko porobić coś innego, jakie dodatki proponujecie? Napisz coś oryginalnego, rzadko spotykanego. Parkoury to nie żadna nowość, minigames'y też nie chyba że podasz jakąs autorską którą można zrobić bądź mało znaną. Liczę na ciekawe propozycje. 

Jeśli chcesz abym odpisał w temacie, oznacz mnie @Manna;3

;-)

Opublikowano

Ja na serwerze skyblock chciał bym jakieś aukcje o jakieś pokoje.Fajnie by było mieć jakiegoś swojego zwierzaczka co nikt nie może go bić,Jakieś arenki pvp bym proponował.Może Vilagery co sprzedaja jakies op ity ?.

Opublikowano

@Rafix1423 aukcje o jakieś pokoje? rozwiń to. Co do reszty to pety / arenypvp to są na co 2 serwerze ;v

;-)

Opublikowano

@Rafix1423 aukcje o jakieś pokoje? rozwiń to. Co do reszty to pety / arenypvp to są na co 2 serwerze ;v

Aukcje No np jest 5 pokoji i w nich jest jakas skrzynia i losowe ity no i gracze podbijaja ja dam 100 ja 200 na takiej zasadzie 

Opublikowano

@Rafix1423 no generalnie aukcje to spotyka się często ale takie że gracze wystawiają itemki i sięlicytuje za $,  a takie co podałeś no w sumie jakiś dom aukcyjny itd, można by coś pomyśleć :D

;-)

Opublikowano

Ja bym dodał coś takiego np:

- Wiesniaki, Targ gdzie można dostawać jakies fajne itemki za Puknty Wyspy ( Chodzi o to, że kto ma większa wyspe może odbierać lepsze itemki.)

- Co dzień losowanie na vipa ( Więcej graczy by sie schodziło i nawet jeśli by nie wygrali vipa, może kupili by z ciekawości.)

- Arena z mobami gdzie można akceptowac zadania, żeby wykonać zadanie musisz zabić np 20 szkieletów ( Za wykonane zadanie dostajesz np exp, diaxy itd.)

Jeśli jakiś serwer skyblock miałby cos takiego napewno bym zagrał!

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

#odkop :D

temat w dalszym ciągu mi się przyda a zakładanie kolejnego podobnego nie ma sensu.

Może znajdą się kolejne osoby z ciekawymi pomysłami ? ^^

;-)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...