Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kupowanie skinow na rynku steam

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema chcialem dzis pobetowac na csgolounge ale nie mam skinow a na koncie steam mam 40euro i nie kupie na rynku steam bo bede musial czekac 7 dni da sie jakos to ominac sa jakies inne strony?

Opublikowano

Znam stronę, dzięki której nie będziesz musiał czekać 7dni (i mają niższe ceny). Jeśli ktoś jest zainteresowany, to śmiało piszcie na pw (żeby tutaj nie reklamować :)).

Mam dostęp do wielu skinów do CS:GO, taniej niż cena rynkowa. Jeśli ktoś jest zainteresowany, to PM.

Opublikowano

Przecież on napisał, że ma na koncie "steam" 40 euro. Nie da się tego wyplacić, a nic placić na innych stronach. Co do tematu będziesz musiał czekać 7 dni innego sposobu nie ma.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

witam zapraszam do darmowego losowania skinów za darmo można na tej stronie dorobic sie swoich pierwszych skinów 

1. wchodzicie na strone eqraffle .com
2. logujecie sie
3.gdy sie zalogujecie klikacie na swoj avatar i w pou reedem code wpisujecie AND1 i dostajecie 1 paczke w której możecie sobie wylosować skina :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...