Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Serwer Metin2 stare dobre czasy - Koniecznie zobacz !

xViperMT2

7 użytkowników zagłosowało

1. 1. Podoba ci siępomysł

• Tak
      6
    • Nie
      1
    • Nie mam pojęcia. Potrzebuje więcej informacji
      0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chciałbym zacząć tworzyć serwer Metin2 ponieważ to co teraz jest na rynku to jest jakaś parodia :)

Ale mniejsza z tym co teraz jest.

Pamiętacie dawne czasy polskiego metina Globala ?

Ja w raz z moją ekipa chiałbym powrócić do tych czasów ( najlepszych )

Chcielibyśmy stworzyć serwer Metina nie wiele różniący się od tamtego ( 2009-2011)

Chciałbym usłyszeć wasze zdanie czy coś takiego miało by prawo bytu czy też nie.

Jeżeli by się to przyjęło stworzył bym oczywiście osobny temat w którym bym podał szczegółowe informacje na ten temat ;)

Także proszę o wasze wypowiedzi  a także do głosowania w ankiecie 

Jeżeli zły dział proszę o przeniesienie 

Opublikowano

­Ludzie nie chcą wracać do metina z starym klimatem, ludzie chcą grać na serwerze z innowacjami ale z starym klimatem.

To się nie przyjmie.

GG: 55125182 // Skype: Snorlax // Gra: Snorlax // TS: Snorlax

Jeśli szukasz osoby do pomocy na forum zapraszam do mojej oferty !

Snorlax - Oferta pomocy na forum

Opublikowano

"Róbta, co chceta"  i tak to nie wypali jak cały obecny "świat" serwerów prywatnych jeden lepszy od drugiego. Teraz szkoda czasu na hardy/mediumy bo padają po tygodniu wejdziesz na easy wbijesz lvl to moze w tydzień się nagrasz zanim padnie. Zróbcie to ciekawie to może może, ale na pewno nie typowy hard, tylko hard z większą domieszką mediuma ofc. chcecie wbić trochę tego co było w latach 2009-2011 to nie dodajcie jakiś śmiesznych (czołgów czy wibratorów) :)

Opublikowano

­Ludzie nie chcą wracać do metina z starym klimatem, ludzie chcą grać na serwerze z innowacjami ale z starym klimatem.

To się nie przyjmie.

Jest multum tematów że ludzie chcą starego klimatu z lekkimi nowościami ( nie tryliard kostiumów, petów i innych pierdół ). Ale nikomu się nie chce dlatego ja razem z moją ekipą mam zamiar powrócić do tych czasów. Ludzie też nie chcą takich serwerów bo administracja po miesiącu się zawija bierze ,,Hajs" i spada. Ale liczę sięz twojim zdaniem i biorę je pod uwagę

"Róbta, co chceta"  i tak to nie wypali jak cały obecny "świat" serwerów prywatnych jeden lepszy od drugiego. Teraz szkoda czasu na hardy/mediumy bo padają po tygodniu wejdziesz na easy wbijesz lvl to moze w tydzień się nagrasz zanim padnie. Zróbcie to ciekawie to może może, ale na pewno nie typowy hard, tylko hard z większą domieszką mediuma ofc. chcecie wbić trochę tego co było w latach 2009-2011 to nie dodajcie jakiś śmiesznych (czołgów czy wibratorów) :)

Masz rację że teraz serwery robi się na 2 tygodnie  ale czy mój serwer miałby być taki sam ?. Teraz ciężko przekonać grono ludzi że serwer jest stabilny i że nie upadnie po 2/3 tygodniach. 

Czekam na dalsze wypowiedzi ;)

Opublikowano

Oczywiście ze się nie oplaca,  już było kilka takich serwerow i nikt nie chciał grac , pieniądze w bloto

1402682353-PolonezCaroPlus.jpg

Opublikowano

Oczywiście ze się nie oplaca,  już było kilka takich serwerow i nikt nie chciał grac , pieniądze w bloto

Rozumiem, dzięki za odpowiedź czekam na dalsze odpowiedzi 

Opublikowano

Szczerze? Grałem w metina od podstawówki dzisiaj pozostało mi parę miesięcy do skończenia technikum ale na globalu nigdy nie grałem. Chodzi o to by stworzyć serwer jak na plu z lat nie wiem 2010r? Jak tak to dlamnie bomba. 

Opublikowano

Dajcie sobie spokój z takimi serwerami. Dyskusja na ten temat była prowadzona już setki razy i każdy jest tego samego zdania. Zamykam, jak chcesz znać opinie sprawdź tematy typu:

http://www.mpcforum.pl/topic/1484241-serwer-hard-jak-pl-w-2k8/

http://www.mpcforum.pl/topic/1483771-czy-s%C4%85dzicie-%C5%BCe-ludzie-chcieliby-wr%C3%B3ci%C4%87-do-starego-metina/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...