Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Diax-PvP

dragon5585

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

reklama:

|

|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|

Diax-PvP

Informacje o serwerze:

Ilość slotów: 100+

Typ Servera: PvP

Whitelist: Nie

Ip: diax-pvp.maxc.pl lub 185.38.248.80:27244

TeamSpeak3: W tej chwili brak ale niedługo wykupimy Ts3 :)

Forum servera:  Brak

Wersja servera: 1.7.2 / 1.7.4

Informacje dodatkowe:

Wersja servera - Serwer jest na wersje 1.7.2 /1.7.4 .

Obrona - Posiadamy pewne blokady, aby nieupoważnione osoby nie dostały tego czego chcą.

Eventy -​  U nas na serwerze będą robione eventy tak,  aby gracze nie zanudzali się na serwerze.

1vs1 - PvP gracz vs gracz.

Handel - Handel pomiędzy graczami polega na tym że trzymamy Shift+ppm i otwiera nam się handel z graczem na którego najedziemy kursorem.

Loteria - Jeśli chciał być zarobić więcej pieniędzy naciskasz na tabliczke i losujesz.

LvL - Po zabiciu gracza dostajemy levele oraz monety za które możemy wykupić magazyn.

Poszukujemy sponsora oraz ogarniętej administracji na serwer !!!

post-1255621-0-72191200-1447607487_thumb.png

post-1255621-0-67644600-1447607517_thumb.png

post-1255621-0-67038700-1447607542_thumb.png

post-1255621-0-33121800-1447607679_thumb.png

Opublikowano

kiedyś core pvp nie miało nazwy diax pvp??  bo tak mi się coś kojarzy ;) a miło wspominam dawny serwer z nazwą diaxpvp :) Wszystko fajnie można wbić i ocenić czy warto zagrać no ale jak ip nie podałeś . . .

Jeśli chcesz abym odpisał w temacie, oznacz mnie @Manna;3

;-)

Opublikowano

Byłem na serwerze i jest to tragedia. Nie ma graczy (nie dziwie się), bo zostało zablokowane wyjście ze spawna (brak uprawnień).

@Manna;3
Swojego czasu 3 różne serwery pvp miały tę mapę u siebie (m.in. core***) i każdemu się dobrze powodziło

"Największym szczęściem jest określić

wroga, przygotować wszystko, zemścić się, a

potem pójść spać." ~Josif Dżugaszwili

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

server pusty wiec nie warto wbijać jeden koleś wbił i na fly zabijal mnie ... 
na dodatek na serverze nie dostaniesz juz drugiego setu do pvp idziesz na pvp na rece .... 
dla mnie serv 1/10 

rageguydajdiaxa.png

Opublikowano

Lipny ten serwer. Wszedłem, nie ma tam nikogo - ale to nie problem, bo dopiero zaczynasz, ale teraz tak...

Główna rzecz, którą zauważyłem, to że zdołałem wyjść za pole PvP.. Po prostu sobie wyskoczyłem z nieudolnie ogrodzonej mapki.

Dalej, widziałem gdzieś już taką mapę.

Kolejna sprawa, skoro to jest serwer tylko PvP, to dlaczego po wyjściu za symboliczną czerwoną wełnę mogę użyć komendy /spawn?

Ogólnie, to nie podoba mi się ta arena. Jest za duża i zbudowane tam domki nie pasują do klimatu serwera PvP.

Wszedłem sobie na wysoki punkt - mur jest niedokończony. Z jeden strony wygląda całkiem ładnie, a potem postawiony jest tylko pionowy mur z piasku i wygląda to mniej więcej tak:

DTT7Oeh.jpg

Dalej, powinieneś moim zdaniem dać enchant na łuk na nieskończoność strzał, aczkolwiek to moja opinia.

Po wpisaniu komendy /help, wyświetla się lista pluginów, co ciekawe jest tylko jeden? To samo po wpisaniu komendy /pl

znQRcwU.jpg

Zapomniałem jeszcze o tym samolocie na środku mapy.. Wywal to..

Nie mam również dostępu do sprawdzenia warpów..

TBgNI7P.jpg

Nie mam dostępu prawie do żadnej komendy, ale /vip obowiązkowo działa. :) I to z błędnym tłumaczeniem (lub raczej błendnym -.-)

8RZgF5Y.jpg

Pisanie jest dostępne od 150 lvl, a nawet nie wiem, czy to dużo.. Mam lvl 0. I niestety nie wiem ile expa dostaje się za zabicie, ale podejrzewam, że tak szybko tego 150 nie wbiję.

Dobra, teraz plusy, spoko, że serwer jest na wersję 1.7.2, bardzo podoba mi się ten pomysł.

I jeszcze jedno, ładna tabelka ze statystykami, autorski plugin chyba, bo widzę Wasze logo.

Ogólnie, to nie polecam serwera.

Prezentacja również denna.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...