Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Laptop Samsung RV510 zgasł ekran ale laptop chodzi

TakBardzoChce

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Posiadam a raczej posiadałem latopa samsung RV510 oddałem go jakoś już z 3 razy do naprawy do tego samego serwisu.

Za 1 razem była wymiana matrycy

Za 2 razem laptop po prostu zgasł ale chodził. Świeciły mu się te wszystkie diody tak jak swiecić sie powinny ładowarka ładowała normalnie było słychać jak pracuje. Więc oddałem go do naprawy. Odebrałem wszystko fajnie naprawione co z tego że jak zobaczyłem w domu klawiature to lewa strona klawiatury byłą wyżej niż prawa. No ale dobra. Włączyłem laptopa i po 1 dniu stało się to samo..

Za 3 razem znów oddałem laptopa do naprawy i te buraki z serwisu trzymają go już ok. 3/4 lata i mówią że nie mogą sprawdzić do niego części... Nie wiem co to mogło być nie wiem co teraz robić.. Laptopa jak oddałem do serwisu za 3 razem to nadal był na gwarancji. I teraz nie wiem co robić. Czy po prostu postraszyć że chce laptopa z powrotem i oddam go do innego serwisu ? Czy jakiś sąd?

Z góry dzięki! Pozdrawiam!

Opublikowano

Straszyć to sobie możesz ze strachem na wróble w polu , skoro mas zna gwarancji to tylko serwis autoryzowany no chyba że kopiłeś z gwarancją w serwisie nie autoryzowanym. 

Masz umowę gwarancyjna przeczytaj i szukaj rozwiązania, tam pisze jaki jest maksymalny czas pobytu sprzetu w serwisie, zawsze możesz zarządać zwrotu a potem wymiany uszkodzonego z powodu nie wywiązania sie z umowy .

Takie sprawy załatwia się poprzez odpowiedni dział producenta sprzętu albo tam gdzie kopiłeś laptopa

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...