Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najlepszy toplaner na laneswap?

fantom33

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z własnego doświadczenia mogę Ci polecić od siebie Maokaia, zawsze na teamówkach gdy mój ADC wybierał Vayne chciał grać lane swapa to grałem Maokaia - łatwy 2 lvl bez straty hp ( już nie ), farmienie z sadzonek, sustain, ogólnie zasięgowe spelle. Pod wieżą można samemu porobić nawet przeciwników, a na ganku tym bardziej.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

A co myslicie o Gnarze, Gangplanku, Chogath'ie?

Gp imo obecnie jest średnio opłacalny na lane swap (Q nie zwraca many po last hicie), poza tym ten champion potrzebuje się bardzo dużo farmić w early.

Cho gath może być całkiem ok, ze względu na sustain z pasywki, często składany roa (dodatkowe hp + mana na lejnie), range, całkiem twarda sztuka.

Wydaje mi się, że gnar mógłby sobie nie poradzić. Na początkowych levelach ma dość spory cd na Q, więc nie łapałby dużo farmy/miałby problem z outpushem.

Zgadzam się z @Katatuki  maokai radzi sobie dość przyzwoicie podczas lane swape'ów.

giphy.gif

Opublikowano

Jayce. Szybki profil no i mobilność zmian i laneswapów..

glupota. Wbija ci enemy jungler i takiego jayce nie ma 1vs3 under turret.

Jayce to jeden z najlepszych tanków. Dodatkowo ma bonus armor i magic res z pasywy. Ty chyba nim grasz full AD :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...