Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem ze Steamem

mates27

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

WItam !

Od dwóch dni mam problem z moim kontem Steam wygląda on następująco. Wczoraj chciałem wejść na swoje konto steam lecz pokazało mi że nieprawidłowe hasło lub login, ale byłem pewien ze w 100% procentach wpisuje wszystko ok, więc postanowiłem żeby na mój aktualny e mail przysłano zresetowane hasło. Dostałem widomośc od steam ze zresetowanym hasłem lecz do innego mojego konto Steam i sie zaniepokoiłem, ponieważ nie wiedziałem o co chodzi. Następnym moim krokiem było przywrócenie hasło poprzez login steam lecz okazało sie ze moje konto jest przypisane do w ogóle nie znanego mi amerykańskiego e maila. Postanowiłem napisać do supportu steam i po okazaniu dowodów tożsamości konta przywrócili mi hasło i i ustawili steam na nowego e mail i było wszystko ok do dzisiaj. Chciałem sobie zagrac i znowu błędne hasło i przypisany jest jakiś amerykański e mail. Jeżeli mnie zrozumieliście bo to jest naprawdę dziwna sprawa to proszę o pomoc. Skanowałem komputer antywirusem, lecz zastanawiam sie nad formatem. Co wy na to ?

Opublikowano

Prawdopodobnie masz keyloggera lub inne malware/spyware. Spróbuj ADWCleaner i Malwarebytes Anti-Malware. Jeśli to nie pomoże, zostaje tylko format.

Opublikowano

Keylogger jak nic... Zeskanuj kompa. Jeśli nie znajdzie kg to może używasz tego samego hasła?

comment_m95KQHfhf6VE4behQXXtRbullmaTavwP

2k8

cs

player

Opublikowano

Malwarebytes Anti-Malware wykrył kilka Keylogger'ów, ale dla pewnosci chyba zrobie formata jeszcze. Teraz kwestia ponownego odzyskania konta. Bo zauwyazyłem ze ten keylogger tylko konta steam mi kradł. I na koncie pomocy tehcniczenj tez mam zmienione hasło. Myśliscie ze jak założe nowe konto pomocy technicznej i wyśle po raz kolejny temat o kradzież mojego konta to mi uwierzą? 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...