Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[7 Dni] pestka1

Gość Valze

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

O c**j ci chodzi? Chcieli multi-kulti to mają, to samo będzie w Polsce jak będziecie się nad nimi spuszczać.

Tylko z której tragedii ty mam nie żartować? Z tego, że ma jelitówke czy z terrorystów we Francji.

Francja miała nas w dupie 10kwietnia, w mediach mają nas w dupie i za idiotów, a wy barany ustawiacie sobie ich jebane flagi jakby to miało coś pomóc. 

Opublikowano

A po drugie, gdzie ja k***a naśmiewam się z zamachów? Czytać nie potrafisz? Śmieję się z typków którzy wstawiają na profilowe flage Francji.

No i daj mi pkt w regulaminie, który został złamany :)

Opublikowano
Nawet wilczek go zraportował za tego bana.

Powiedz mi gdzie ja obrażam tam francuzów jak i śmieje się z zamachów!?

Śmieje się z ludzi którzy zmieniają profilowe na flage Francji?! Teraz pokaż mi gdzie tutaj te treści niewłaściwe, jak i pkt w regulaminie. Każdy ma beke z velze i jego banów.

Opublikowano

­

Nawet wilczek go zraportował za tego bana.

Powiedz mi gdzie ja obrażam tam francuzów jak i śmieje się z zamachów!?

Śmieje się z ludzi którzy zmieniają profilowe na flage Francji?! Teraz pokaż mi gdzie tutaj te treści niewłaściwe, jak i pkt w regulaminie. Każdy ma beke z velze i jego banów.

Unban.

% zostaje za spam w temacie i ten awatar.

636451494245979649038.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...