Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[L#] Nulled.io nie mogę zrobić konta

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, zbanowali mnie za multikonto i teraz nie mogę wejść na nowe konto bo wyskakuje mi że nie mam uprawnień #1001 zmieniałem ip usuwałem ciasteczka i nadal gdy stworze jebane konto wyskakuje mi ten błąd. Wie ktoś jak naprawić ? bo jest to już frustrujące 

Opublikowano

Musisz usunac ciasteczka dokladnie z nulled, jezeli masz chrome wchodzisz w  ustawienia> pokaz ustawienia zaawansowane>ustawienia tresci> wszystkie pliki cookie i dane witryn wpisujesz nulled i usuwasz 2 ciasteczka, ktore Ci wyskocza, naciskasz gotowe. Jak chcesz efektywnie zalozyc konto, to pisz najczesciej dluzsze odpowiedzi, a jak juz bedziesz sam sobie repy dawal to po kazdym koncie na ktorym dasz repe usuwaj ciasteczka.

Opublikowano

Musisz usunac ciasteczka dokladnie z nulled, jezeli masz chrome wchodzisz w  ustawienia> pokaz ustawienia zaawansowane>ustawienia tresci> wszystkie pliki cookie i dane witryn wpisujesz nulled i usuwasz 2 ciasteczka, ktore Ci wyskocza, naciskasz gotowe. Jak chcesz efektywnie zalozyc konto, to pisz najczesciej dluzsze odpowiedzi, a jak juz bedziesz sam sobie repy dawal to po kazdym koncie na ktorym dasz repe usuwaj ciasteczka.

Zrobiłem tak nie pomogło :/

Pewnie zablokowali mozliwosc tworzenia kont z Twojego ip.

Da się to jakoś obejść ? zmieniłem ip i nadal to miałem o.O

Opublikowano

Zrobiłem tak nie pomogło :/

Da się to jakoś obejść ? zmieniłem ip i nadal to miałem o.O

Czego uzyles? Proxy / VPN?

Duza ilosc vpn oraz proxy zostala zablokowana.

Gdy juz znajdziesz dzialajace ip, zaloz na nim nowe konto, to tyle.

eSwH2k3.png

Opublikowano

nulled przechowuje pamięć podręczną, posiada własne cookies, dodatkowo jeśli pobierałeś coś od nich i "połączyłeś się z ich bazą" np. BoL cracked => nulled 

Żadne proxy i Serwery nie zmienią twojego IP. Bo oni mają na twoim komputerze logi od czasu pierwszego połączenia z db nulled.

Tak więc, widzą twój IP (nawet) jeśli zmienisz go tak, że np Inne programy, oraz przeglądarka pokaże inny IP, oni cię zweryfikują.

Ban to Ban.

Pozdrawiam.

Jest na to wyjście, jeden. Musisz oczyścić komputer (back up) i zmienić IP.  (u dostawcy)

Teraz powinno być dobrze.

Drugą opcją jest napisanie do admina, złapanie go na facebooku, czy innych stronach.

Jednym słowem: Wpadłeś jak śliwka w kompocik  :yay: A wystarczyło być uczciwy i mieć jedno konto.

Tylko ile uczciwości w użytkownikach nulled? Jedni łamią licencję, inni hakują, a jeszcze inni cheatują. 

Oni na tym zarabiają. I nie odpuszczą, albo spełniasz leecher albo wyjazd.

Pozdrawiam.

Opublikowano

nulled przechowuje pamięć podręczną, posiada własne cookies, dodatkowo jeśli pobierałeś coś od nich i "połączyłeś się z ich bazą" np. BoL cracked => nulled 

Żadne proxy i Serwery nie zmienią twojego IP. Bo oni mają na twoim komputerze logi od czasu pierwszego połączenia z db nulled.

Tak więc, widzą twój IP (nawet) jeśli zmienisz go tak, że np Inne programy, oraz przeglądarka pokaże inny IP, oni cię zweryfikują.

Ban to Ban.

Pozdrawiam.

Jest na to wyjście, jeden. Musisz oczyścić komputer (back up) i zmienić IP.  (u dostawcy)

Teraz powinno być dobrze.

Drugą opcją jest napisanie do admina, złapanie go na facebooku, czy innych stronach.

Jednym słowem: Wpadłeś jak śliwka w kompocik  :yay: A wystarczyło być uczciwy i mieć jedno konto.

Tylko ile uczciwości w użytkownikach nulled? Jedni łamią licencję, inni hakują, a jeszcze inni cheatują. 

Oni na tym zarabiają. I nie odpuszczą, albo spełniasz leecher albo wyjazd.

Pozdrawiam.

x

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...