Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Weryfikacja karty kredytowej.

szakson

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc, mam do Was nastepujace pytanie.

Ostatnio doladowalem sobie konto steam aby zakupic kilka skinow, juz sie zabieralem za kupno i wyskoczyl mi nastepujacy blad podczas proby weryfikacji mojej karty:

"Twój bank odrzucił jedną lub obie próby obciążenia. Jeśli rozwiążesz ten problem ze swoim bankiem, możesz spróbować ponownie."

Dzwonilem do banku i nie sa oni w stanie tego zalatwic(co mnie bardzo zdziwilo). Mam napisane, ze blokada potrwa do 18.11 jesli nie pojawia sie dodatkowe obciazenia. Moje pytanie brzmi, czy blokada zejdzie automatycznie (tego 18.11) czy niezwlocznie musze jakos sie kontaktowac z tym bankiem i czy to oni musza to zalatwic? Generalnie chodzi o to czy zejdzie to AUTOMATYCZNIE czy nie.

Pozdrawiam

Opublikowano

­Tak zejdzie automatycznie, też tak miałem, to jest po prostu zabezpieczenie jak płacisz powyżej 50 euro, weryfikują czy to nie scam, jak zaksięgują to spróbuj ponownie, ale wątpię żeby coś to dało, pewnie musiałbyś być w tym samym banku co Ci z Valve :D

ItgMSFz.gif­

Opublikowano

Twoja karta może blokuje przelewy bankowe? Zadzwoń do banku, oni będą wiedzieć najlepiej.

comment_m95KQHfhf6VE4behQXXtRbullmaTavwP

2k8

cs

player

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...