Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Problem sterowniki do karty sieciowej

karolezeczek3

Pytanie

Opublikowano

Witam, od bodajże 2 tygodni przy włączaniu programu CyberGhost5 zaczęła pojawiać się informacja iż sterowniki do mojej karty sieciowej są nieaktualne i nie można załadować programu, zbytnio się tym nie przejmowałem, ale niedawno odkryłem że nie mogę grać w gry ze znajomymi przez np. Hamachi lub steam, np wcześniej gdy stawiałem serwer minecraft nie było żadnych problemów, teraz znajomi nie mogą znaleźć serwera, tzn nie łączy ich z nim, to samo jest gdy ktoś stawia serwer, szukałem aktualizacji ale nic nie znalazłem ani poprzez sam system ani poprzez programy zewnętrzne takie jak DriverEasy, co może dolegać mojej karcie? zepsuta czy powinienem to rozwiązać jakimś programem ? 

EDIT: Pobierałem także sterowniki z głównej strony nvidii ale nie wyszukiwało mi karty

Mam Win7 64bit jak coś jeszcze potrzeba to pisać :)

8 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jaką masz płytę glówną

Intel Core i7-4770 l MSI B85-G43 l ASUS GTX TITAN BLACK 6GB l CORSAIR VENGEANCE 8GB l BeQuiet 650W l Zalman Z3 l

Opublikowano

Karta jest zintegrowana?

Intel Core i7-4770 l MSI B85-G43 l ASUS GTX TITAN BLACK 6GB l CORSAIR VENGEANCE 8GB l BeQuiet 650W l Zalman Z3 l

Opublikowano

Wejdż w "moj komputer" potem 'menadzer urządzeń" i daj screena

Oczywiscie prawym i wlasciwosci

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...