Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Abonamenty w Plus.

Vassopent

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Aktualnie posiadamy trzy telefony + internet LTE na firmę w Play. Na trzy telefony kończą się nam przed świętami Bożego narodzenia umowy i myślimy o zmianie firmy.

Orange i T-mobile od razu odpadły, ponieważ nie mają konkrecyjnych ofert. Zauważyłem, że Plus od jakieś czasu ma dobre oferty dla klientów którzy posiadają np. telewizję w cyfrowym polsacie za określoną gotówkę. Zobaczyłem wstępnie ofertę i jakieś tam upusty i gratisy są, ale zastanawiam się nad ofertą telefonów. Większość lepszych telefonów jest " chwilowo niedostępna " a lepsze mam namyśli telefony w abonamencie które są za dopłatą np. 400-500 zł. U konkurencji biorę abonament i dopłacam xxx zł za dany telefon a tutaj te najlepsze są niedostępne...

Wiecie może coś na temat telefonów w Plus ? Może ktoś brał nie dawno abonament i może coś podpowie.

Pozdrawiam.

2e7beb469d579.gif

" Ten kawałek będzie leciał w furach wielu,

więc pozdrawiam pasażerów, elo "

Opublikowano

Chwilowo niedostępne, bo żar na to jest ;)
Musisz wyczekiwać, śledzić oferty i dowiadywać się na temat dostępności.

Nowe telefony są jak ciepłe bułeczki ;) PAH i nie ma.

~ jeżeli już o bułeczkach mowa to idę jeść :D

­

Opublikowano

Ehh, poczytałem i wychodzi trochę lipa.

Pierwsze, jeśli chce brać telefony na firmę to Plusowi to obojętnie czy ma się telewizję w cyfrowym polsacie, czy nie...

Druga, w Plusie nie ma czegoś takiego jak u konkurencji np. słaby pakiet = większa dopłata za telefon. W Plusie w słabszym pakiecie nie ma lepszych telefonów są tylko takie, z dopłatą max 200 zł a w lepszym pakiecie są lepsze telefony z nie dużą dopłatą. A to się w ogóle nie kalkuluję, ponieważ za większy pakiet trzeba płacić np. więcej o 15/20 zł ( gdzie płaci się praktycznie za więce3j GB ) by dostać lepszy telefon a to w skali dwóch lat w ogóle nie wychodzi :P

2e7beb469d579.gif

" Ten kawałek będzie leciał w furach wielu,

więc pozdrawiam pasażerów, elo "

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...