Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Chyba mam pomysl na "toksycznych" graczy

gatsuga911

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie k***a nie banowac odrazy za byle gówno bo sie przedszkolaki obrazily tylko jest lepsze prostsze rozwiazanie. Toksyczny gracz nie jest banowany tylko w kazdej grze automatycznie dla kazdego gracza z mute'owany czyli nikt go nie slyszy co pisze chyba ze go ktos odblokuje, tu jednak uwaga jak bedzie to chcial ktos zrobic wyskoczy ostrzezenie ze ten gracz jest toksyczny itp i ze to robisz na wlasne ryzyko (czyli nie masz prawa go zreportowac bo niewiadomo co by oczekiwal po tych ostrzezeniach sie od tego gracza spodziewac) . Jezeli by potem ten toksyczny gracz rollowal/feed itp wtedy moglby podlegac banu.

oczywiscie wiemy ze takiego czegos nigdy nie bedzie bo przeciez zydy z riot nie zarobia na tym , a tyle pieniedzy co za skiny na nowych kontach otrzymuja to palestyna nie widziala

Prosze opinie

Opublikowano

Ale to nie ma sensu. Bany i ograniczenia czatowe są jak najlepszą karą dla takich osób. Jeżeli się nie przestrzega danych zasad to musi później być za takie coś kara, proste.

Opublikowano

Ja bym zrobił inaczej toksyczny gracz powinien być dobierany z innymi toksycznymi graczami

Bardzo dobry pomysł. A normalni gracze niech mają w końcu święty spokój.

Co do tematu: Jak wyobrażasz sobie dobieranie takiego gracza do grupy toksycznych? Tak czy tak, żeby go tam umieścić musisz wcześniej zreportowac.

Ja jak widzę jakiegoś typa, który już od momentu wyboru champa ma jakiś problem to z automatu w grze go mutuje. Po co mam się denerwować, czytając jakieś bzdury?

Opublikowano

Ja bym zrobił inaczej toksyczny gracz powinien być dobierany z innymi toksycznymi graczami 

W sumie to najlepsza kara, niech się nawyzywają na śmierć haha, Afki niech dobieraja z graczami ktorzy juz dostali za to kiedys bana, moze sami zobacza jak to fajnie zaczynac gre 4 albo 3 vs 5 :)

OsoInternational.jpg

Opublikowano

Tez bym chcial zeby tak bylo. Bo przynajmniej bym dostawal toksycznych graczy. a ty lebiody przez ktore ten gracz jest toksyczny. Ciekawe jaki bylby wynik meczu :D

Opublikowano

Ja wole standardowe "mute" niż zabawy w mute, ta gra ma odnieść przyjemność a nie spine.

comment_m95KQHfhf6VE4behQXXtRbullmaTavwP

2k8

cs

player

Opublikowano

/mute all i po problemie :P. Pomysł bez sensu, toksyczny gracz powinien być banowany 2 tyg>perm i może zmniejszyłaby się liczba nieprzyjemnych graczy w lidze legend.

f1a327ea2f.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...