Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

+2 na bota [ADC / SUPPORT]

terek753

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich bardzo serdecznie,

Jest to mój pierwszy post na tym forum, jednak moim celem jest znalezienie 2 osób do gier rankingowych 5v5 w nadchodzącym sezonie 6 na serwerze EUNE.

Obecnie mamy 3 osoby, które znają się jak 3 łyse konie ( Kappa.png).

Oferujemy:

- serwer teamspeak 3, na którym komunikujemy się podczas rozgrywki jak i również poza nią,

- dostępność w godzinach popołudniowych, kiedy to najczęściej gramy w Ligę Legend (dla rozrywki gramy również w Counter - Strike: Global Offensive jak i Rocket League),

- luźną atmosferę w drużynie przepełnioną humorem zawodników.

Wymagamy:

- dywizji na poziomie co najmniej Gold V,

- chęci wspólnej gry bez większej spiny

- by owe osoby były w wieku podobnym do nas (17-20 lat).

Mam nadzieję, że znajdą się osoby chętne do wspólnej gry i treningu nad własnymi umiejętnościami.

Chętni proszeni są o dodanie do znajomych Teriyakí. W moim nicku jest dziwna litera 'i', więc osoby chcące się ze mną skontaktować proszone są o skopiowanie mojego nicku z poprzedniego zdania. Ewentualnie ową literę można stworzyć poprzez połączenie ze sobą przycisków 'alt' i cyfr '0 2 3 7' na klawiaturze numerycznej z włączonym num lockiem. Jest to metoda, którą preferuję natomiast mile widziane są również posty w owym temacie.

Pozdrawiam,

Teriyakí wraz z ekipą 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...