Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Translate.lua 40K - PL - Projekt

Ellien

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeśli chcesz pomóc w tłumaczeniu ... 

Do tej pory: 

109 wiersze tłumaczone z 8861

exportTestForCharset = "üöäÜÖÄß"
Gameforge = {}
gameforge.arena_manager = {}
gameforge.arena_manager._100_say = "Chcesz walczyć przeciwko sobie? [ENTER] Przykro mi, ciemnym piwem ZA do Nie trzeba Arene. [ENTER] wroc, KIEDY Mówisz poważnie!"
gameforge.arena_manager._10_npcChat = "Rozpocznij sprawowaniu"
gameforge.arena_manager._110_say = "Twój Partner Szkolenia Jeszcze nie [ENTER] osiągnięcia niezbędnego poziomu %s [ENTER] zrobić Walki. Przykro mi, ale nie nie mozna walczyć [ENTER] Nie pozwalam." gameforge.arena_manager._120_say = "Aby zakończyć Umowa tego ćwiczenia, [ENTER], %s musi przyjść do mnie. "
gameforge.arena_manager._130_say = " %s żart obecnie w [ENTER], Walki i dlatego nie nie żart Dostępna". gameforge.arena_manager._140_sayTitle = "decyzja"
gameforge.arena_manager._150_say = " %s nie chce walczyć z tobą."
gameforge.arena_manager._160_say = "Istnieje problem. [ENTER] Spróbuj ponownie później"
gameforge.arena_manager._170_say = "Twój partner treningowy jest już w [ENTER] walki. Spróbuj ponownie później!"
gameforge.arena_manager._180_say = "Arena jest obecnie w użyciu. [ENTER] Spróbuj ponownie później."
gameforge.arena_manager._190_npcChat = "Zobacz walkę"
gameforge.arena_manager._195_say = " %s przed %s"
gameforge.arena_manager._200_tableInsert = "Zamknij"
gameforge.arena_manager._20_sayTitle = "Yu-Hwan"
gameforge.arena_manager._210_say = "Obecnie nie ma walki na arenie."
gameforge.arena_manager._220_say = "Obecnie znaleźć %s walki."
gameforge.arena_manager._30_say = "Pokój został zniszczony [ENTER], z powodu zaciętej walce. [ENTER] Jest już w trakcie budowy."
gameforge.arena_manager._40_say = "Ktoś inny zarejestrowany [ENTER] walki."
gameforge.arena_manager._50_say = "Możesz zalogować się tylko do walki, [ENTER], jeśli osiągnęły poziom %s."
gameforge.arena_manager._60_say = "Czy chcesz, aby zapisać się do walki? [ENTER] To powiedz mi nazwę swojego partnera treningowego."
gameforge.arena_manager._70_say = "Nie wiesz, kim chcesz walczyć? [ENTER] Jeśli zadzwonisz do mnie nazwę, [ENTER], nie mogę dodać siebie."
gameforge.arena_manager._80_say = "W Zakonie, %s. Twoja walka z [ENTER] %s jest zarejestrowany!"
gameforge.arena_manager._85_say = " %s czeka na swojego partnera [ENTER] %s do zaakceptowania."
gameforge.arena_manager._87_say = " %s, jesteś gotowy do walki z [ENTER] %s?"
gameforge.arena_manager._90_say = " %s jest aktualnie wylogowany. Spróbuj ponownie później [ENTER] lub spotkać się z Państwem z partnerem treningowym!"
gameforge.blacksmith = {}
gameforge.blacksmith._10_npcChat = "Chcę zostawić coś lepszego."
gameforge.blacksmith._20_sayTitle = "Kowal"
gameforge.blacksmith._30_say = "Hej! [ENTER] mogę uaktualnić urządzeń. [ENTER] Jeśli chcesz [ENTER], aby poprawić swój sprzęt po prostu zabrać go do [ENTER] mnie."
gameforge.blacksmith._40_sayTitle = "Informacje"
gameforge.blacksmith._50_sayReward = "Sprzęt Przeciąganie [ENTER] przez kowala."
gameforge.buy_fishrod = {}
gameforge.buy_fishrod._100_sayTitle = "Uwaga:"
gameforge.buy_fishrod._10_npcChat = "Wędki na sprzedaż"
gameforge.buy_fishrod._110_say = "Dziękujemy za zakup pakietu wędkę. [ENTER] Mój sklep ma nie tylko dobre ceny, ale [ENTER], znajduje się również turniej połowowy dla początkujących! [ENTER] Główną nagrodą niech serce każdego [ENTER] przygód bić szybciej - A [ENTER] wędka +3 Przynieś mi 5 martwy sandacza [ENTER] i bogate źródło natychmiast od wygranej [ENTER] Jest to rzadka okazja [ENTER] Podejmij wyzwanie "!.!
gameforge.buy_fishrod._120_select = "udział"
gameforge.buy_fishrod._130_select = "Ignoruj"
gameforge.buy_fishrod._140_say = "Dziękujemy za zakup pakietu wędkę. [ENTER] Mój sklep ma nie tylko dobre ceny, ale [ENTER], znajduje się również turniej połowowy dla początkujących! [ENTER] Główną nagrodą niech serce każdego [ENTER] przygód bić szybciej - A [ENTER] wędka +3 Przynieś mi 5 martwy sandacza [ENTER] i bogate źródło natychmiast od wygranej [ENTER] Jest to rzadka okazja [ENTER] Podejmij wyzwanie "!.!
gameforge.buy_fishrod._150_makequestbutton = "Konkurs wędkarski"
gameforge.buy_fishrod._160_say = "Złap sandacza i zabić go, klikając go [ENTER]. Doprowadzić rybacka 5 martwy sandacza i [ENTER] wziąć nagrodę."
gameforge.buy_fishrod._170_npcChat = "Daj mi nagrody"
gameforge.buy_fishrod._180_say = "Jeżeli masz 5 martwy sandacza? [ENTER] Wtedy muszę dać, obiecał, [ENTER] wędkę + 3. Baw się z nim! I przyszedł [ENTER] wracam!"
gameforge.buy_fishrod._190_say = "Przykro mi. Mogę jedynie przekazać do zysku, [ENTER], jeśli przyniesiesz mi 5 martwy sandacza. [ENTER] Wypróbuj!"
gameforge.buy_fishrod._200_makequestbutton = "Nagroda imprezy rybackiej"
gameforge.buy_fishrod._20_sayTitle = "Rybak"
gameforge.buy_fishrod._210_sayTitle = "Informacje"
gameforge.buy_fishrod._220_say = "Masz udział w konkursie rybackich i [ENTER] przyniósł mi 5 martwy sandacza. W nagrodę [ENTER], otrzymasz wspaniałe pole."
gameforge.buy_fishrod._230_say = "Wewnątrz pudełka znajduje się Fishing Rod +3."
gameforge.buy_fishrod._240_say = "Ponieważ nie dałeś mi 5 sandacza, [ENTER] i daje puste pole."
gameforge.buy_fishrod._30_say = "fantastycznej cenie! wędkę z [ENTER], uchwyt antypoślizgowy! I więcej będziesz otrzymywać 100 przynętę i [ENTER] 20 Worms jako suplement! My," Sprzedający [ENTER] z najlepsze Wędki ", oferujemy naszym klientom [ENTER] 3-w-1 Wędki pakiet w cenie 3980 Yang. Sprzedam [ENTER], to teraz!"
gameforge.buy_fishrod._40_select = "Kup"
gameforge.buy_fishrod._50_select = "Nie kupuj"
gameforge.buy_fishrod._60_say = "kupiłeś Rod Pakiet 3-w-1 Fishing [ENTER]. Baw się z nim! I proszę przeczytać [ENTER], załączony do wiadomości do konkursu rybackiej. Bye teraz!"
gameforge.buy_fishrod._70_say = "Przepraszam. Nie masz na tyle Yang. [ENTER] Ale nie martw się, możesz spróbować kupić go ponownie później [ENTER]. Bye teraz!"
gameforge.buy_fishrod._80_say = "Wyłącz klawisz [ %s]"
gameforge.buy_fishrod._90_makequestbutton = "Informacje o konkursie rybackiej"
gameforge.change_empire = {}
gameforge.change_empire._100_say = "Kiedy jesteś w związku małżeńskim nie można, [ENTER] zmienić królestwo. Tylko niezamężne graczy [ENTER] w stanie zrobić."
gameforge.change_empire._10_npcChat = "Królestwo zmiana"
gameforge.change_empire._110_say = "Jeśli chcesz zmienić królestwo, trzeba [ENTER] rozwodu."
gameforge.change_empire._120_sayReward = "Jesteś w stanie zmienić [ENTER], gdy jesteś transformacji."
gameforge.change_empire._130_say = "Używaj tylko ten element, kiedy nie są już [ENTER] transformacji."
gameforge.change_empire._140_sayReward = "Jesteś w stanie zmienić [ENTER] królestwo, jeśli jesteś członkiem gildii."
gameforge.change_empire._150_say = "Użyj tej pozycji tylko wtedy, gdy [ENTER], a nie w gildii."
gameforge.change_empire._160_sayReward = "Nie możesz zmienić swoje królestwo, [ENTER], ponieważ nie ma wystarczającej ilości Yang."
gameforge.change_empire._170_say = "Użyj tej pozycji tylko wtedy, gdy [ENTER] posiada 500.000 Yang."
gameforge.change_empire._180_say = "W którym królestwo chcesz zmienić?"
gameforge.change_empire._190_select = "Shinsoo"
gameforge.change_empire._200_select = "Chunjo"
gameforge.change_empire._205_select = "Jinno"
gameforge.change_empire._20_say = "Proszę czekać, aż królestwo [ENTER] Zmiana jest zakończona."
gameforge.change_empire._210_sayReward = "Pomyśl dobrze, jeśli naprawdę chcesz [ENTER], aby zmienić swoje królestwo. Nie można cofnąć [ENTER] tej decyzji."
gameforge.change_empire._220_sayTitle = "Imperium Zmiana:"
gameforge.change_empire._230_sayReward = "Proszę się zalogować raz całkowicie wyłączyć i ponownie [ENTER], aby proces może być zakończone."
gameforge.change_empire._240_stringFormat = " %s -> %s"
gameforge.change_empire._250_say = "Wybrałeś królestwo, w którym [ENTER], można już znaleźć się. Czy to nie [ENTER] przełączyć swój zamiar?"
gameforge.change_empire._260_say = "Królestwo jest zaznaczona. Dotychczas [ENTER] byłeś członkiem gildii. Pamiętaj, [ENTER], że ten gildii będzie brakować w [ENTER] nową Rzeszę".
gameforge.change_empire._270_say = "Królestwo jest zaznaczona. Poprzednio byli małżeństwem [ENTER] małżonka. Pamiętaj, że to jest w [ENTER] nowego imperium już nie być."
gameforge.change_empire._30_say = "Na zmianę królestwa musisz spełniać następujące wymagania:.... [ENTER] 1 nie musi być członkiem gildii [ENTER] 2 nie muszą być małżeństwem [ENTER] 3. Nie można po prostu być o ślub. [ENTER] 4. Musisz 500.000 Yang. [ENTER] Chcesz zmienić królestwo? "
gameforge.change_empire._40_say = "W tej pozycji możesz zmienić swoje królestwo."
gameforge.change_empire._50_sayTitle = "Nie można użyć tej opcji!"
gameforge.change_empire._60_sayReward = "Możesz przełączyć królestwo tylko raz."
gameforge.change_empire._70_say = "GM - Ustaw czas do zera?"
gameforge.change_empire._80_say = "Czas wymagany jest ustawiony na zero."
gameforge.change_empire._90_sayReward = "Żonaci gracze nie mogą przełączać się królestwo."
gameforge.change_guild_master = {}
gameforge.change_guild_master._100_say = "Wybrany znak nie ma wystarczającej ilości [ENTER] doświadczenie, aby doprowadzić do gildii. [ENTER] (Minimalny poziom 40)"
gameforge.change_guild_master._10_say = "Tylko lider gildii może użyć tej opcji."
gameforge.change_guild_master._110_say = "Jest jeszcze za wcześnie, aby wziąć znak [ENTER] na pozycji lidera."
gameforge.change_guild_master._20_say = "Wprowadź nazwę swojego następcę, [ENTER], który zajmie miejsce lidera gildii."
gameforge.change_guild_master._30_say = "Ta nazwa jest nieprawidłowa."
gameforge.change_guild_master._40_say = "Tylko lider gildii może korzystać z tego obiektu."
gameforge.change_guild_master._50_say = "Nie ma gracz pod tą nazwą w swojej [ENTER] Guild".
gameforge.change_guild_master._60_say = "Wykonało się!"
gameforge.change_guild_master._70_say = "Nie jesteś w gildii."
gameforge.change_guild_master._80_say = "Jesteś już gildii liderem."
gameforge.change_guild_master._90_say = "Przyszły lider gildii musi być online, [ENTER] w celu objęcia swego stanowiska!"
gameforge.charge_cash_by_voucher = {}
gameforge.charge_cash_by_voucher._010_syschat = "Twoje konto zostało zasilone %s smoczych monet."
gameforge.check_collect_reward = {}
gameforge.check_collect_reward._010_npcChat = "nieefektywną Przepisy z biolog"
gameforge.check_collect_reward._020_say_title = "Baek-Go:"
gameforge.check_collect_reward._030_say = "Cześć! Jak się masz, co mogę dla ciebie zrobić?"
gameforge.check_collect_reward._040_say = "To wszystko o nagrody biologa [ENTER] Chaegirab. Pamiętasz [ENTER], sekretne przepisy, które Przyniosłem ci? Cóż, [ENTER] jeden z eliksirów nie dla mnie ".
gameforge.check_collect_reward._050_say = "Hmm, właściwie W ten przepis jest nadal [ENTER], brakuje składnika Ale nie martw się:.. Mam wszystko [ENTER], trzeba tam, i można szybko warzenia nowy [ENTER ] nowy eliksir, który osiąga pożądany efekt. [ENTER] Chwileczkę ... "
gameforge.check_collect_reward._060_say = "Tak więc, jeśli łaska. Weź głęboki oddech [ENTER]! Bardzo dobrze. Mam zamiar odwiedzić i informuje Chaegirab [ENTER] o swoim błędzie. [ENTER] Pozdrawiam i do zobaczenia wkrótce "

ORIGINAL SOURCE TRANSLATE.LUA (DE)

http://www.firedrive.com/file/E5BC0E136BEB5637
Opublikowano
gameforge.arena_manager._100_say = "Chcesz walczyć przeciwko sobie? [ENTER] Przykro mi, ciemnym piwem ZA do Nie trzeba Arene. [ENTER] wroc, KIEDY Mówisz poważnie!"

he?

Opublikowano

he?

No czego nie rozumiesz człowieku? Ciemnym piwem za do nie trzeba arene jest chyba jasne. :D Założyciel tematu jest śmieszny. :O Po co wrzucałeś ten tekst z translatora? :pls: 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...