Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki smartfon wybrać?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Maksymalnie do 1500 zł.

Nie interesują mnie używki.

Jak na razie moim faworytem jest Motorola Moto X Play.

Zastanawiałem się nad jakimś Huawei, ale ich nakładka EMUI kompletnie mi się nie podoba.

Może ktoś ma jakieś propozycje lub ma coś do powiedzenia o tej Motoroli.

Jedynymi rzeczami jakich wymagam są:

- Bardzo dobry wyświetlacz

- Slot na kartę pamięci

- Minimum 16 GB wbudowanej pamięci

- GPS

Nie zamierzam grać w żadne wymagające gry, od tego mam komputer.

Głównie będzie mi on służył do przeglądania internetu.

Opublikowano

LG G2 (32gb) - nadal jest to świetny telefon. (znajdziesz nawet za 1k zł)

One Plus Two/One - "flagship killer"

Z3/Z2 - świetny aparat i multimedia.

Co do tej Motoroli:

Polecam ten artykuł 

http://www.komputerswiat.pl/wideo/sprzet/2015/11/motorola-play-x-dlaczego-tak-dlaczego-nie.aspx

Pełna specyfikacja

http://www.gsmarena.com/motorola_moto_x_play-7454.php

#teams4bal

Opublikowano

Maksymalnie do 1500 zł.

Nie interesują mnie używki

Jak widać w grę wchodzą tylko nowe telefony a wy mu proponujecie s6 czy z4. Pokażcie mi gdzie mogę kupić nowego oryginalnego s6/z4 z gwarancja za 1500 zł?, ba nawet z3 będzie cięzko kupić nówkę do 1500.

A wracając do tematu to powiem tak w życiu nie dałbym 1500 zł za telefon ze snapdragonem 615 (moto x play) ten układ jest dobry ale w smartfonach za 800 zł.

Od siebie moge Ci polecić 2 smartfony:

1. LG G3 ponieważ widze że zależy CI na dobrym ekranie a ekran w g3 jest naprawde śiwetny ma 5,5" i rozdzielczośc1440p także przeglądanie internetu na tym telefonie to czysta przyjemnośc. Ma slot na kartę pamięci. Za 1300 zł możesz dostać wersje 16gb/2gb Ram a za 1550 wersje 32gb/3gb ram - są to ceny sklepowe.

2. Asus Zenfone 2 ekran 1080p również 5,5",szybki soc, 4gb ram oraz 32 gb pamięci wewnętznej. Cena 1300.

http://www.x-kom.pl/p/246173-smartfon-telefon-fablet-asus-zenfone-2-z3580-4gb-32gb-dual-sim-zloty-fhd-lte.html

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Dobra, trochę zapomniałem o tym temacie xD

Dzięki wszystkim za polecenia.

Telefon już mam, od tygodnia jestem posiadaczem Moto X Play.

Jestem bardzo zadowolony, płynność telefonu bez zarzutu, 0 lagów, nawet w miarę wymagające gry chodzą bardzo dobrze.

Niby Snapdragon 615, ale przy codziennym użytkowaniu i grach w ogóle się tego nie odczuwa, Motorola zrobiła bardzo dobrą robotę przy optymalizacji.

No i do tego mocarna bateria, przy niewielkim/średnim użytkowaniu udało mi się wyciągnąć 4 dni bez ładowania, a i tak zostało jakieś 20% xD

No i nie powiem, czysty Android też był jednym z ważniejszych powodów kupna tego telefonu.

Więc dla wszystkich, jeżeli szukacie smartfona z bardzo dobrym wyświetlaczem, czystym andkiem i baaardzo dobrą baterią, to jest to według mnie jedna z lepszych propozycji.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...