Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Program do skinów?

Hordd

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Znacie może jakiś dobry program do skinów? Mam masę innych wydatków, a taki ładny skin jednak cieszy oko :) Z tego co wiem to MK Jogo już legalne nie jest :/

MoBPBCQ.png

Dzięki Maxio. c:

Opublikowano

A custom skiny? Jak HUD'y są legalne to skinów chyba nie wykryją, a zawsze można pobrać te co są w grze, a czasem znajdą się nawet lepsze customy :)

MoBPBCQ.png

Dzięki Maxio. c:

Opublikowano

Używam MK LoL Cały czas i nie dostałem żadnego ostrzeżenia :P HUDY Np Diamentu etc,Są legalne ;p

tumblr_nraeqbeDVI1uvdps4o1_500.gif

Opublikowano

MK Jogo jak i inne programy trzecie nie są legalne. Więc możesz zaryzykować z EB/L#.

Od kiedy przepraszam o.O? Używam tego 2 lata i jakoś nigdy nie dostałem za to absolutnie NIC. Możesz używać, lecz pamiętaj o wyłączeniu paska z timerami. Ten program nie ma ingerencji w środowisko Lola.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Przez chwile używałem tego: http://mapskins.com/

nie powiedziałbym że najlepszy program ale masz tam możliwość zamiany ( legalnie ) wygląda całej mapy

albo wybranego bohatera, niestety moim zdaniem mała różnorodność ^-^

no i oczywiście zmiany będą widoczne tylko dla ciebie...

Opublikowano

Od kiedy przepraszam o.O? Używam tego 2 lata i jakoś nigdy nie dostałem za to absolutnie NIC. Możesz używać, lecz pamiętaj o wyłączeniu paska z timerami. Ten program nie ma ingerencji w środowisko Lola.

Od niedawna. Poleciały permy za to, bany na 2 tyg. W sumie nie wiem od czego to zależało, bo u mnie 2 znajomych dostało perma, a na mpc pisali, że po 2 tyg.

Opublikowano

Tak jak cheaty - wszysykiego trzeba używać z głową. Jeśli się nie ujawniasz publicznie z faktem ze tego uzywasz, to bana nie wylapiesz. Tak jak wyzej wspomniano - wylacz timery pokazujace sie na czacie.

NU94p9A.gif

Wracam..

Opublikowano

Za mk jogo nie ma bana. Teraz mozna wylapac ale za to ze sa komunikaty na czacie typu red buff odrodzi sie za 2 minuty naprzyklad wiec w opcjach mk jogo wystarczy wylaczyc powiadomienia na czacie i timer

Opublikowano

Ok to do zamknięcia. Używam nadal MK Jogo ;)

MoBPBCQ.png

Dzięki Maxio. c:

Opublikowano

Ok to do zamknięcia. Używam nadal MK Jogo ;)

Tylko powyłączaj wszystkie te funkcje typu; timery, chat i używaj samych skinów. Zmniejszysz wtedy ryzyko bana czy ostrzeżenia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...