Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

NosTale DE - kilka pytań

Greedy_Smurf

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć! Oto kilka moich pytań odnośnie zagranicznego serwera a dokładnie Niemieckiego.

-NosDolary ,jak jest "tam" z doładowywaniem? Czy za 300ZŁ PLN dostane tyle samo co u nas? W tej sprawie jestem laikiem więc proszę o pomoc.

-Jak zarobić? Co sprzedawać? Co najdrożej schodzi? Zakładajmy że będę mieć 2100ND ,jeżeli wszystko dobrze pójdzie. 

-Czy da się znaleźć szybko naszego rodaka na DE? Są jakieś tam rodziny polskie na nieco wyższym poziomie. Rozchodzi się o poziom intelektualny. 

To chyba na tyle. Dzięki 

Sprzedam konto Origin z grą The Sims 4 Edycja Specjalna ! Tylko teraz promocja aż 75%! ! !

Na platformie Origin ,sklepach typu Empik i inne cena wynosi około 200ZŁ. U mnie kupisz za zaledwie 50 zł! Więcej tutaj:

http://www.mpcforum.pl/topic/1496290-sprzedam-konto-origin-z-gr%C4%85-the-sims-4-cyfrowa-edycja-specjalna/

Opublikowano

Cześć! Oto kilka moich pytań odnośnie zagranicznego serwera a dokładnie Niemieckiego.

-NosDolary ,jak jest "tam" z doładowywaniem? Czy za 300ZŁ PLN dostane tyle samo co u nas? W tej sprawie jestem laikiem więc proszę o pomoc.

-Jak zarobić? Co sprzedawać? Co najdrożej schodzi? Zakładajmy że będę mieć 2100ND ,jeżeli wszystko dobrze pójdzie. 

-Czy da się znaleźć szybko naszego rodaka na DE? Są jakieś tam rodziny polskie na nieco wyższym poziomie. Rozchodzi się o poziom intelektualny. 

To chyba na tyle. Dzięki 

Doładowujesz w złotówkach chyba, że zmienisz ip. Ceny są tańsze niż na PL, ale nie gram więc dokładnie nie powiem. Jak grałem to było dużo polaków. Czy na poziomie intelektualnym są wysokim czy niskim nie mi to oceniać.

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

z ND Ci nie poradzę bo nie wiem
Co do zarabiania:
-Fragmenty czarnego kryształu (robisz u malcolma)
-Mandry
-Ziarna mocy
-Pióra
-FM
-HM
-Gilliony
-Drewno niskiej jakości
-EQ, bronie na 15lv u5+0 sprzedawałem po 100k, proce na 7lv u0-3 po 20k schodziły 
Jeśli mówisz coś po niemiecku, pisz, że kupisz wszystko do tylu i tylu K/KK, ja niestety nic nie umiem więc nie mogłem xD
Na BB praktycznie zawsze znajdziesz rodaka- poznasz go po: HAIT HITLA, KURW@ POLSKA, POLSKA ZA GRANICĄ itp... czyli po niedojebaniach mózgowia, zauważyłem, że normalni Polacy siedzą cicho i zazwyczaj nie mają nicku typu RuchamCiMatke albo BartekPL więc to w sumie kwestia losowa kiedy poznasz kogoś ogarniętego ;p
Co do fam, wiem, że jest jedna, nawet podanie trzeba złożyć - czyli porządna xD ( chyba ), ale jak jest z IQ to już nie powiem :)
mam nadzieję, że pomogłem! 

1375198444-U163133.jpg

Opublikowano

To chyba na tyle. Dzięki 

- Tak.

- Teraz kończy się event hallowen, więc sprzedawaj wszystko z niego. Jeśli będziesz miał 2100ND, kup perfumy i sprzedaj je. 50k/szt

- PolakPotrafi i Husaria. U nas (w tej 1-wszej) jest 51 osób.

Opublikowano

To chyba na tyle. Dzięki 

-Za 300 PLN dostaniesz 2100ND + bonus za wybór płatności (polecam poczekać na jakąś promocje na ND)

-Najszybciej schodzą perfumy a co do zarobku oprócz ND to praktycznie to samo co na PL

-Idzie podczas gry trafić na jakiegoś polaka :D Zazwyczaj jest to gracz tak jak pisał @Kamyn. z PolakPotrafi albo od nas z Husari.Obie z tych fam ci polecam.Zobacz sobie w dziale.

http://www.mpcforum.pl/topic/1084393-szukam-oferuje-rodzine/

Ogłoszenia od obu fam i stwierdź która ci bardziej pasuje :)

@Kamyn. cześć kamyku :D

874831456689708709857.jpeg

Tyle Wygrać.

Opublikowano

Za 300 zł dostaniesz 2100 ND - czyli 1ND-40K czyli bedziesz mial okolo 84kk wiec nie polecam , Polecam kupic za przelew od kogos zaufanego KK za 300 zł bedziesz mial 150kk

Najdrozej chodzą aktualnie poty wrozek za nie bys mial okolo 115kk ale bys musial poczekac az zejdą :> a jak Ci zalezy na szybkiej kasie to perfumy lub pudla ale bedziesz mial duzo mniej kasy :D

To chyba na tyle. Dzięki

Są jest PolakPotrafi fam której nie polecam , i Husaria bardzo fajna fam którą jaknajbardziej polecam :) Pozdrawiam w razie pytan jakichkolwiek pisz :D

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Worms naprawdę? 1 ND =40k? ;> Albo ty coś pomyliłeś ,albo ND takie tanie tam są ;x

Sprzedam konto Origin z grą The Sims 4 Edycja Specjalna ! Tylko teraz promocja aż 75%! ! !

Na platformie Origin ,sklepach typu Empik i inne cena wynosi około 200ZŁ. U mnie kupisz za zaledwie 50 zł! Więcej tutaj:

http://www.mpcforum.pl/topic/1496290-sprzedam-konto-origin-z-gr%C4%85-the-sims-4-cyfrowa-edycja-specjalna/

Opublikowano

Worms naprawdę? 1 ND =40k? ;> Albo ty coś pomyliłeś ,albo ND takie tanie tam są ;x

Nie są tanie, po prostu gospodarka na PLu to końska spierdolina a na DE jest idealnie.

­

누가 뭐라 해도 난 나야 난 그냥 내가 되고 싶어
I WANNA BE ME ME ME

Opublikowano

Ostatnie pytanie. Czy może być problem z rejestracją na DE? Mianowicie ok. 2 godziny temu zarejestrowałem się i na mój e-mail nie przyszła żadna wiadomość. E-maila na pewno nie pomyliłem.

Opublikowano

Ostatnie pytanie. Czy może być problem z rejestracją na DE? Mianowicie ok. 2 godziny temu zarejestrowałem się i na mój e-mail nie przyszła żadna wiadomość. E-maila na pewno nie pomyliłem.

Zależy jaka poczta. Na Gmaila/o2 szybko przychodzi. Nie ma żadnych problemów.

Opublikowano

Właśnie mam o2 i narazie nic nie przyszło. Aktualnie nie orientuję się jeszcze w cenach ,ale czy jeżeli kupie za 2100 tyle perfum na ile mi starczy i sprzedam za 50k to ile dostane KK za to? ;_; Przepraszam ,ale mi to jakoś nie styka to liczenie xD

Opublikowano

Właśnie mam o2 i narazie nic nie przyszło. Aktualnie nie orientuję się jeszcze w cenach ,ale czy jeżeli kupie za 2100 tyle perfum na ile mi starczy i sprzedam za 50k to ile dostane KK za to? ;_; Przepraszam ,ale mi to jakoś nie styka to liczenie xD

Spróbuj znaleźć w kategoriach SPAM/INNE.

http://prntscr.com/930rjg

czyli:

100 ND = 80 perfum = 4kk

2100 ND = 21 * 80 = 84-87kk

Opublikowano

W takim razie doładowywanie ND na DE mija się z celem. U nas prawidłowo dostane 210KK a tam zaledwie 80? A jak z kupowaniem KK?

Opublikowano

W takim razie doładowywanie ND na DE mija się z celem. U nas prawidłowo dostane 210KK a tam zaledwie 80? A jak z kupowaniem KK?

Przelicznik jest taki  2 PLN = 1kk  chociaż ja i tak jestem zdania że na niemieckim nie warto ładować PLN bo łatwo tam zarobić :)

Tyle Wygrać.

Opublikowano

też to zauważyłem ,ale mam ok. 300zł które chcę wydać właśnie na NT. Chyba zostanę na PL'u ;x

Opublikowano

też to zauważyłem ,ale mam ok. 300zł które chcę wydać właśnie na NT. Chyba zostanę na PL'u ;x

musisz brać też pod uwagę to  że na nostale DE jest stosunkowo taniej niż na pl'u. Mroczuś 2,5kk wiec można powiedzieć że złotówka i już masz dobrego peta na start gry :D a zarobek ciężki nie jest + dodatkowo ludzie są bardziej pomocni niż na pl'u.

Tyle Wygrać.

Opublikowano

Zarobek ciężki nie jest ,zgodzę się z tym ,ale jednak jeżeli ktoś nie dysponuje odpowiednią ilością czasu (między innymi JA) to woli "pomóc" sobie kupując te ND a tu trochę lipa. Ale masz racje. Tanio jest i towaru im nie brak. Ale mimo wszystko spodziewałem się że dostane trochę więcej KK za te ND ;_;

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...