Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Talia ! Chcesz 40-50 lajków?

Modryyy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Są tu jakieś ciekawe, wyróżniające karty?
Stworzyłby ktoś z tych kart, talie dla Druida, Łowcy lub jakiś kart które są w miare silne ;p

Dla kogoś kto się "Poświęci" czy na Trudzi dostanie 40-50 lajków

#Edit Poprawić zdjęcia Kart?>

Oto Moje Karty

flzkmu.jpg

jifdyv.jpg

Opublikowano

Za dużo kart nie masz (tak jak ja xD) Polecam zcraftować jakiś basic deck aczkolwiek teraz raczej graj areny i trochę pakietów podstawowych otwieraj żeby mieć na basic decki

Opublikowano

no wiem xD gram chyba od 4 dni ;) Przydałby się jakiś mentor xD
a z tych kart da się w miare ogarniający deck "ogarnąć" :D
Czy jeszcze za wcześnie

jifdyv.jpg

Opublikowano

Nie ma kart wartych uwagi, craftujesz to czym chcesz grać, nie ma silnych/ciekawych decków, każdym można przegrać/wygrać zależy to też od umiejętności. Wybierasz klasę np Druid wpisujesz w googlach "Budget druid" i bierzesz co Ci się spodoba. Poza tym jak zaczynasz to i tak raczej grasz areny więc nie porywaj się za szybko na ranki.

Opublikowano

Polecam Burst Rogue'a. Wpisz sobie na yt "Burst rogue za 1440 pylu mkkr" i stworz ten deck, na farmienie 20 rangi jak znalazl. A na ten moment polecam Basic Mage'a znalezc i pozamieniac np. Knife jugglera za jakas 2jke. Kvaldira za jakas piatke i czaromiota wrzucic za jakas 3ke. Mowiac 'jakas' mam na mysli taka ktora nie ma umiejetnosci (np. Knife juggler ma nozyk, a krokodyl za 2 2/3 nie ma nic). Na ten moment wiecej nie zdzialamy, a ten deck ktory podalem wyzej ma taki + ze nie potrzebuje przygod i jest tani. Sorry, ze bez linkow, ale telefon i niezbyt tu wygodnie sie to robi.

518831445005751729602.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...