Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pierwsza postać. Jaka najlepsza?

Dr. Nijanpasu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jaka teraz jest najlepsza postać za 6300 IP? Obojętnie jaka linia, mam dopiero 9 lvl i nie wiem co kupić. Byleby miała ogromny DPS w małym czasie ;)

Rengara sobie kup, polubisz, zobaczysz. Moja pierwsza też za 6300... No ale kupilem ją jak wyszla, w sezonie 3 :D

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Chciałbym, żebyście wymieniali mi najbardziej junglerów/midlanerów gdyż do tej pory właśnie tam najlepiej mi się grało. Jak mówiłem duży DPS w krótkim czasie. Ogromny burster. Jakiś Assasin ;)

Opublikowano

Chciałbym, żebyście wymieniali mi najbardziej junglerów/midlanerów gdyż do tej pory właśnie tam najlepiej mi się grało. Jak mówiłem duży DPS w krótkim czasie. Ogromny burster. Jakiś Assasin ;)

tryndamere, yasuo, przynajmniej do poniedziałku :p

tak ogólnie no to lee sin, rengar, fizz :)

OsoInternational.jpg

Opublikowano

Do zamknięcia. Kupuję Rengara i mam nadzieję, że dobrze się spisuje nadal :)

Rengar dobry, ale powiem Ci że Trynda jeszcze jest kozakiem, ale ponoć

mają go osłabić. :c

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-

Choć mówią mi: Synthious, weź ćpanie odstaw... - Ja tylko chcę pizdę mieć #AnnaGrodzka

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-

Poniedziałek, wtorek, środa, czwartek, wiesz co jest pięć?

Opublikowano

tryndamere, yasuo, przynajmniej do poniedziałku :p

tak ogólnie no to lee sin, rengar, fizz :)

Yasuo,trynda, fizz jak kolega. 

Mają dostać buffa właśnie oni, a Rivenka do usunięcia :)

1.jpg

Opublikowano

Zed / Jasio / Rengar / Leb to są postacie które ja bym wybrał ;x...

ale jeśli masz dopiero 9 lvl... to polecam ci wybrać co kolwiek i uczyć się tym grać ^-^

nie ma znaczenia jaką postać wybierzesz każda ma swoją przydatność :)

nie wszystkie przeznaczone są do zabijania ale każda ma wartość w grze

Opublikowano

Ogromny dps w krótkim czasie? Diana xD

Akurat Dianę już mam bo była z RP w promocji :P Jednak jungla nie jest taka fajna jak myślałem. Jakoś bez smite'a było mi łatwiej xD teraz ADC i mida. Zastanawiam się nad Lucianem. Jakiś inny adc sieka teraz?

Opublikowano

Akurat Dianę już mam bo była z RP w promocji :P Jednak jungla nie jest taka fajna jak myślałem. Jakoś bez smite'a było mi łatwiej xD teraz ADC i mida. Zastanawiam się nad Lucianem. Jakiś inny adc sieka teraz?

Miss fortune i graves ;) Lucian to słaba postać xD

OsoInternational.jpg

Opublikowano

Vayne jest op, jak ją ktoś ogarnie. Miss Fortunę również dobra. Przyjemnie mi się nią gra :)

Co do mida: Zed, Ahri albo Yasuo :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...