Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ankieta na temat vipa i supervipa.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zdecydowanie opcja nr 1.

Jeden z niewielu oficjalnych partnerów minecraft pochodzących z polski.

goPYjbL.png

Opublikowano

Ja bym wolał na 30 dni bo i tak nikt dłużej nie gra na jendnym serwie niż 30 dni

Może ty tyle grasz. Ja spędziłem rok czasu na jednym serwerze i ponad 2 lata na drugim i siedziałbym dłużej na obu gdyby nie upadły.

Jeżeli chodzi o pytanie autora to najlepszą opcją jest stworzenie 2 opcji zakupu vipa:

1) vip na stałe za np. 17,22zł 

2) vip na 30dni za np. 6,15zł (ok 1/3 kwoty vipa na stałe)

Pamiętaj, że planując dodawać zestaw dla vip'a 2x zastanów się co chcesz tam dodać, bo inaczej gracze od ciebie uciekną.

Edit.

Nie dodawaj czegoś takiego jak SuperVip. Wierz lub nie, ale duża liczba rang premium odstrasza graczy zwłaszcza na raczkujących serwerach.

"Największym szczęściem jest określić

wroga, przygotować wszystko, zemścić się, a

potem pójść spać." ~Josif Dżugaszwili

Opublikowano

A nie łatwiej by było zrobić możliwość , zabrania jednodniowego okresu próbnego VIP/SVIP , a później możliwość kupna rangi na 7 dni , 15 dni bądź 30 dni. Daje to większy wybór i dzięki temu gracze którzy mają mniej pieniędzy na telefonie będą mogli wykupić sobie najniższą opcję. Co do przywilejów , to daj ich tylko trochę. Tak samo z 'kitami' aby nie przesadzać.

Jeden z niewielu oficjalnych partnerów minecraft pochodzących z polski.

goPYjbL.png

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...