Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[L#] Problem z L#

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka mam problem z L#, zagrałem jedną gierkę (normal), nastepnie drugą lecz przy trzeciej wyskoczyło mi, że limit gier na dzień jest wyczerpany (przy crackowanym L# ;d

Pobrałem od nowa L# z nulleda i...

jak to naprawić?
Opublikowano

J**** to k***a .. Jutro już może sobie normalnie pogramy (jeśli mi multikonta nie zbanują) bo dzisiaj ani finn ani broly nie mogą ogarnąć tego auth failed /pw Od 9 grałem do 13 i po wyjściu update do core zaczęło wypierdalać ten auth failed /PW takżę ..

Opublikowano

J**** to k***a .. Jutro już może sobie normalnie pogramy (jeśli mi multikonta nie zbanują) bo dzisiaj ani finn ani broly nie mogą ogarnąć tego auth failed /pw Od 9 grałem do 13 i po wyjściu update do core zaczęło wypierdalać ten auth failed /PW takżę ..

LeagueSharp Compiling Error fixed, please re download L# 

Próbowaliście?

Opublikowano

Próbowaliście?

No tak, i właśnie gdy pobrałem to niby "fixnięte" wystąpił ten problem

Opublikowano

Próbowaliście?

No tak, i właśnie gdy pobrałem to niby "fixnięte" wystąpił ten problem

Trzeba czekać , broly pracuję obecnie nad naprawieniem tych błędów , tylko czy się doczegamy do wieczora ? Szkoda bo pewnie do jutra banik u mnie będzie i nie pogram :/

Opublikowano

Trzeba czekać , broly pracuję obecnie nad naprawieniem tych błędów , tylko czy się doczegamy do wieczora ? Szkoda bo pewnie do jutra banik u mnie będzie i nie pogram :/

Banicja za multi? Ja nabijałem z multi repke jakieś 2-3 miesiące temu i dalej nic. 

Opublikowano

Banicja za multi? Ja nabijałem z multi repke jakieś 2-3 miesiące temu i dalej nic. 

No niestety , mi już wyłapali z 10 kont , zrobiłem sobie przerwe z 1,5 miesiąca od nulleda i teraz znowu konto zrobiłem i zobaczymy jak długo wytrzyma :D

Opublikowano

Dobra ściema :)

L# od jakiegoś czasu supportuje C# w wersji 6.0 więc do poprawnego działania L#.SDK zaleca się w.w. program.

Opublikowano

Ściema? No w sumie nie wiem. Mi pomogło to dzielę się tutaj. 

L# od jakiegoś czasu supportuje C# w wersji 6.0 więc do poprawnego działania L#.SDK zaleca się w.w. program.

Miałem go już dawno zainstalowanego i mimo to nie działało. Ściągnąłem jeszcze raz, zainstalowałem i nadal nic. Pomógł mi dopiero reinstall całego L#. Teraz już działa. Nie wiem czy zbiegło się to z tym, że na nulledzie coś poprawili czy faktycznie trzeba wszystko przeinstalować ;)

Opublikowano

Miałem go już dawno zainstalowanego i mimo to nie działało. Ściągnąłem jeszcze raz, zainstalowałem i nadal nic. Pomógł mi dopiero reinstall całego L#. Teraz już działa. Nie wiem czy zbiegło się to z tym, że na nulledzie coś poprawili czy faktycznie trzeba wszystko przeinstalować ;)

No to dobrze, chwalmy pana i tak dalej... : d 

NIc  raczej nie było poprawiane, przynajmniej do 18 bo wtedy pobierałem tego "fixa". Teraz nawet nie wiem. 

Opublikowano

Już wszystko jest naprawione , mi od wczoraj wieczorem już działa , nawet nie musiałem ściągać nic , odblokowałem wszystkie dllki i zaczęło śmigać .

Opublikowano

Najlepiej jak pobierzecie l# z nulleda to Jeszcze jak jest spakwoany w RAR kliknijcie na niego prawym właściwości i odblokuj. W ten sposób po wypakowaniu będziecie mieli wszystkie dll odblokowane= mniej klikania :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...