Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Farming Simulator 2015 - czy da się grać bez płyty w multiplayer?

xasadax

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam kupionego Farming Simulator 2015. Wszystko fajnie. Po pewnym czasie porysowała mi się płyta i nie mogę grać. Czy da się jakoś grać bez płyty na multiplayer jak mam oryginalną grę i klucz? Zależy mi na multi.

Proszę o pomoc !!!

Opublikowano

Jestem pewien że powinno crack jedynie zastępuje płyte a jak nie chcesz instalować cracka możesz pożyczyć od kolegi płyte i wypalić plik .iso i zamontować go to jest bardziej bezpieczna opcja niż zainstalowanie cracka - Pożycz od kolegi wypal plik .iso, zamontuj i powinno wszystko śmigać... albo ściągnij plik iso z internetu (torrent) czego nie popieram bo to jest piractwo wg. prawa ale lepiej to niz wcale ściągniesz wersje 1.0.x.x zamontujesz i farming powinien ci Smigac. Jak pomogłem napisz :)

Chcesz mnie dodać do znajomych na jakies platformie spolecznosciowej? Prosze!
Steam : można zobaczyć na mojej stronie na mpc... Origin: KubaAnPlayPL , XBOX LIVE : ellon03
Jeżeli masz platformę której nie wymieniłem typu UPLAY - napisz na priv :)

10 20 30 40 50 60 70 80 90 100 300 500 1000

Opublikowano

­Pożyczasz sobie płytkę od kumpla. Robisz obraz płyty w formacie .iso najlepiej i odpalasz przez wirtualny napęd. Sam tam mam i działa bez problemu.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Grę pobierasz nawet z neta po czym aktywujesz grę kodem seryjnym, pobierasz aktualizację i masz najnowszą wersję gry wraz z multiplayer.

Opublikowano

albo ściągnij plik iso z internetu (torrent) czego nie popieram bo to jest piractwo wg. prawa

Nie jest to piractwo, jeśli

1. Tylko pobiera, a nie wysyła,

2. Posiada oryginalną wersję gry.

Najczęściej piraty to po prostu oryginalne gry wrzucone w neta + crack - łamanie zabezpieczeń. Ale dopóki ma dowód że ma oryginałkę, to nie ma się czym martwić.

W6iB9H1.png

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Jeśli wrzucisz crack'a nie będziesz miał mp lepiej pobrać z niby wersje piracką tylko nie wrzucaj crack'a a wpisz swój klucz produktu i będzie wszystko śmigać :)

t5tGmKu.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...