Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prawo jazdy testy

Dzeki Czan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.
Nie długo mam egzamin wewnętrzny i potem też będzie trzeba zdać w wordzie od tygodnia robie codziennie testy , wcześniej książke czytałem ja to aktualnie testy na portalosk.pl robiłem dzisaj na necie znalazłem taką strone https://www.prawo-jazdy-360.pl/test

Zachwalane to przez każdego jest ,że ta sama baza pytań jak w WORD.Robił ktoś tutaj te testy ,były te same co w WORDZiE. Mi się wydaje ,że to jest "Zbyt piękne ,aby było prawdziwe" ale mogę się mylić bo wgl testu w Wordzie nigdy nie robiłem.

A tak jak już zrobiłem temat to zapytam się was gdzie i na czym wy się uczyliście do egzaminu i za którym wam się udało zdać.Dzięki za info z góry.

1373701876-U969346.jpg

Opublikowano

Polecam uczuć się ze strony Zdamyto.pl . Uczyłem się z tej  strony ok. tydzień i wczoraj  zdane za pierwszym. 60-70% pytań było  ze zdamyto  :) 

2isw7yf.png

Opublikowano

Nie rób tylko i wyłącznie na tym portalu.

Wraz z książką otrzymałeś płytkę - z niej się ucz. Na tym portalu (osk...) masz mało pytań, ciągle się powtarzają, a egzaminacyjne, które będziesz mieć na państwowym będziesz miał z płytki. ­

Opublikowano

Ja zdalem za drugim ale tylko z tego powodu ze nie chcialo mi sie uczyc do teorii i nie mialem plyty.Na pierwszym mialem 58 na drugim fulla czyt.74 ale praktyka juz za pierwszym :3

BMW cm'n :3

sygna.png

Opublikowano

Teoretyczne zdałem za pierwszym razem, uczyłem się z płytki dwa dni wcześniej... co prawda 3 lata temu, ale.. zdałem :D

­

Opublikowano

Jak dostałeś w szkole jazdy, jakąś płyte z testami, to weź sobie obczaj bazę pytań z tej płytki. Ja 7h posiedziałem , całą baze przeanalizowałem i za pierwszym w WORDZIE (74 pkt)

OndteAw.png

Opublikowano

Też niedługo mam egzamin. Jak będziesz się uczył dużo wcześniej to potem może Ci się zacząć wszystko mieszać. Poucz się max 3-4 dni przed egzaminem, bo przecież większość rzeczy na teoretycznym można zrobić na logikę. :v

674071459604241683421.gif

Opublikowano

­

A zna ktoś jakąś dobrą inna strone co są testy ,bo do książki żadnej płyty nie dostałem.

Powinieneś jakąś reklamację zgłosić. Moja koleżanka też nie dostała, ale dałam jej moją i się z tego uczy. Nikt ze znajomych nie ma czegoś?

Co do strony - weź po prostu wpisz w google..

Opublikowano

A zna ktoś jakąś dobrą inna strone co są testy ,bo do książki żadnej płyty nie dostałem.

Tak z ciekawości to jaką dostałeś książkę? Bo w sumie każda taka książka powinna mieć płytę...

674071459604241683421.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...