Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z Asusem x551

marshmello

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam od pewnego czasu mam problem z moim laptopem podczas włączania laptopa, oglądania filmów ekran zaczyna się tak jakby wygaszać  bo naciśnięciu dowolnego klawisza ukazuję mi się ekran logowania na jakies 0.5sek i potem znow sie wygasza i tak kilka razy wie ktoś jaka może być tego przyczyna? Laptopa mam jakiś rok

Opublikowano

Wygasza się tak że nic nie widac?

Jeśli tak to wina Inwertera

Intel Core i7-4770 l MSI B85-G43 l ASUS GTX TITAN BLACK 6GB l CORSAIR VENGEANCE 8GB l BeQuiet 650W l Zalman Z3 l

Opublikowano

Wygasza się tak że nic nie widac?

Jeśli tak to wina Inwertera

Tak jakby mi się wygaszacz ekranu włączył gdy ruszam myszką to miga mi czarny ekran i okno logowania, poruszam przez chwile myszką i wraca do normy i robi się to tylko wtedy podczas np oglądania filmu gdy ruszam myszką cały czas kiedy gram czy coś wykonuję to się tak nie dzieje

Opublikowano

To wina sterowników albo grafiki, inwerter nie ma nic do tego typu uszkodzenia bo jeśli był by uszkodzony to nie świeciła by świetlówka w matrycy. 

Tak przy okazji ten model laptopa nie posiada inwertera bo ma podświetlanie LED.

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

To wina sterowników albo grafiki, inwerter nie ma nic do tego typu uszkodzenia bo jeśli był by uszkodzony to nie świeciła by świetlówka w matrycy. 

Tak przy okazji ten model laptopa nie posiada inwertera bo ma podświetlanie LED.

mógłbyś mi podać link do sterowników pod moją karte graficzną?

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jeśli twierdzisz że masz dobre sterowniki to masz uszkodzoną grafikę albo kabel. 

Cały czas stawiam że nie masz do czegoś sterowników zainstalowanych. Daj screen menedżera urządzeń.

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...