Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem m-bot nie uruchamia się, błąd w logach First connect to the server

lekosm2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, jakieś 2 miesiące temu z kolegą kupiliśmy mbota, gdy pierwszy raz(2 miesiace temu) skonfigurowałem bota po czym go uruchomiłem nie było z nim żadnego problemu. Teraz gdy chcieliśmy zrobić reaktywację serwera postanowiłem ponownie wrzucić mbota na serwer. Skonfigurowałem go ponownie po czym uruchomiłem komendą: ./start start Ukazała się informacja w konsoli:

root@vps:/home/mbot# ./start start
 Włączanie My-Bot ID 1 - done!
 Włączanie My-Bot ID 2 - done!

Ucieszyło mnie to, lecz nie na długo, bo tak na prawdę bot się nie uruchomił, więc postanowiłem ponownie użyć komendy ./start start po czym znowu ukazała się powyższa informacja - tak w nieskończoność można.

Zaglądając do pliku z logami widnieje następujący wpis:

[14/November/2015 12:42:15] [BLAD][/home/mbot/inc/classes/TeamSpeak3Menager.class.php][JADRO]: "First connect to the server." : w funkcji printError : w linijce 177 :
[14/November/2015 12:42:15] [BLAD][/home/mbot/inc/classes/TeamSpeak3Menager.class.php][JADRO]: "First connect to the server." : w funkcji printError : w linijce 177 :

Postanowiłem zaglądnąć w plik TeamSpeak3Menager.class.php linijkę 177, znajduje się tam funkcja:

8jn59w.jpg

Miał ktoś podobny problem z tym botem? Wiecie jak naprawić problem?

Pozdrawiam.

Kontaktuj się z Adamsem jak masz bota kupionego. 

Opublikowano

Witam, jakieś 2 miesiące temu z kolegą kupiliśmy mbota, gdy pierwszy raz(2 miesiace temu) skonfigurowałem bota po czym go uruchomiłem nie było z nim żadnego problemu. Teraz gdy chcieliśmy zrobić reaktywację serwera postanowiłem ponownie wrzucić mbota na serwer. Skonfigurowałem go ponownie po czym uruchomiłem komendą: ./start start Ukazała się informacja w konsoli:

root@vps:/home/mbot# ./start start
 Włączanie My-Bot ID 1 - done!
 Włączanie My-Bot ID 2 - done!

Ucieszyło mnie to, lecz nie na długo, bo tak na prawdę bot się nie uruchomił, więc postanowiłem ponownie użyć komendy ./start start po czym znowu ukazała się powyższa informacja - tak w nieskończoność można.

Zaglądając do pliku z logami widnieje następujący wpis:

Postanowiłem zaglądnąć w plik TeamSpeak3Menager.class.php linijkę 177, znajduje się tam funkcja:

8jn59w.jpg

Miał ktoś podobny problem z tym botem? Wiecie jak naprawić problem?

Pozdrawiam.

Jeśli kupiłeś My-BOT'a pisz do @KlassKai..

Opublikowano

Pisz PW pomogę Ci :)

Do każdego piszesz ,żeby pisał na PW ,a potem mówisz ,że nie masz czasu i więcej się odzywasz. Zwykłe nabijanie postów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...