Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lagi tylko rano/ w południe

koteksra5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie... rano i południe to masakra a po 19 już kompletnie 0 lagów..... WTF? ktoś coś wie na ten temat ? jakieś porady.?

Opublikowano

Może zbyt dużo osób w tej sieci osób siedzi w "Internetach" w tych godzinach i jest on przez to obciążony i masz lagi?

Opublikowano

sam mam radiowke u nich takie pingi sa bo i tak inny net nie pojdzie to maja Cie w dupe i nic nie robia mam ten sam problem ale naszczescie od godziny 20-22 czasami, niedlugo u mnie swiatlowody będą podlaczone (niby w styczniu) to sie pozbędę tego gowna 

edit; zadzwon do swojego dostawcy zjeb go moze cos zrobi chociaz w to watpie prawda jest taka ze jak by modernizowal sprzet byłoby 0 lagow 

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Ref nadal trzyma mi lagi nie ma jakiegoś sposobu na to ? dodam że np. lol działa perfekcyjnie 0 lagów... a cs poprostu co jakiś czas dropy fps/ms do 20/150

Opublikowano

Zadzwon do dostawcy internetu. Zawsze mowia ze niby wszystko OK, ale z reguły po powiedzeniu ,,ze jest OK'' nagle wszystko sie poprawia

image.png 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...