Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Quest_Start | Drop Ze Skrzyni Pustynnej

.N3xT.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

4489818.png
Dzisiaj Chcę wam przedstawić mój nowy Quest Oraz Nowe Dodanie Dropu Ze Szkatułki Pustynnej (Na plikach terenzo)
Quest Wykonany w 79% Przezemnie , a 21% To pomoc użytkownika z MPCForum @MultiGTAMISSION
Quest:

http://wklej.to/QulaG

Ustawienie Dropu :

{
Vnum 38054
1 19 1 100
2 11209 1 100
3 12209 1 100
4 13000 1 100
5 41003 1 100
6 45003 1 100
7 45004 1 100
8 72701 1 100
}

4489825.png

59494065967163757200.png
Opublikowano

Sorry ale co to ma być ? Po co zaśmiecasz forum jakimiś gównami ?

­ Jakimi Gównami ? Twoim ryjem ? weź wyjdź dałem tutaj quest Oraz Ustawienie dropu !
59494065967163757200.png
Opublikowano

Kaaaarwa, Ty idioto... Napisałem to SPECJALNIE zią.

Ps. Naucz się składać zdania.

­ P.S Naucz się pisać noobie :)

Widać że noob od razu chce się wymigać .I. :)

59494065967163757200.png
Opublikowano

­ P.S Naucz się pisać noobie :)

Widać że noob od razu chce się wymigać .I. :)

Ja p******e stary... Czy Ty wpierdalasz grochy ze szkłem w domu?

Takiego cymbała na tym forum dawno nie było.. Przekaż rodzicom wyrazy współczucia ode mnie, elo.

Opublikowano

Niestety ale to nie ta era Metina, takie coś przerabialiśmy w 2010 roku, polecam usunąć treść zanim zostaniesz zrównany z ziemią.

\/

Właśnie to robię.

74f31dbf1675f.jpg

Opublikowano

Do zmiennej item przypisujesz miecz +9, zmiennej potem nie używasz. Skrzynkę dostanie tylko wojownik. Z*******y quest, zabij się.

Wpadł KRUL melanży i krótko podsumował.

@Takie tematy są zbędne jeszcze wrzuć questy na mounty to jebne (:

Ps. Bez hejtu 

1943571.jpeg

Opublikowano

Najpierw wrzucasz jakieś gówno, a później kąsasz każdego kto cię skrytykuje. Bo przecież sama zmiana state nie wystarczy, trzeba jeszcze dodać warunek z getqf, który tylko zaśmieca bazę danych. Gratuluję, jesteś niedorozwiniętym bachorem, WYPIE*DALAJ.

Opublikowano

Wystarczy, jeśli ktoś chce coś udostępnić, niech udostępnia. Od tego jest forum. 

Wstydźcie się, bo w przeciwieństwie do was, są osoby które rozdają coś za darmo. Bo cokolwiek wy zrobicie, sprzedacie a co z tego zostanie "śmieciowe" udostępnicie z podpisem "proszę o zdjęcie %%%" 

Pozdrawiam. I uważajcie sobie, bo krytyka krytyką. Lecz ktoś może i na wasze pracę znaleźć krytykę. Tak więc, Miłego Dnia.

#ed: Zrób ten quest pod ekwipunek na start dla każdej klasy. 

Zbroję i Bronie. 

Wielu jest dziś trochę mniej pojętych. A nikt nie będzie szukać postów z 2010 roku. Więc warn należy się tym komentatorom. 

Proszę nie bluzgać, zachować klasę.  :s

Opublikowano

Bardziej od questa Ciekawi mnie jak to policzyłeś xD

Miałem to samo napisać xD

A do samego questa drogi autorze to możesz to sobie wrzucić do tematu, bylebyś zostawił nagłówek. Nie ustalałem id, nie brałem pod uwagę że ktoś chce konia czy c**j wie co, bo to quest który zrobiłem pod siebie, taka faza, nie mniej jednak jest legitny, dziwię się jak ludzie jeszcze piszą questy.

-- nismo give_basic_weapon
quest give_basic_weapon begin
	state start begin
		when login begin
			local item = {
				['weapons'] = {
					[0] = {
						{id, count},
					},
					[1] = {
						{id, count},
					},
					[2] = {
						{id, count},
					},
					[3] = {
						{id, count},
					},
				},
				['armor'] = 11209+200*pc.job, -- dzięki z4z0l zuchu, używam tego od x czasu, taka faza
				['other'] = {
					{id, count},
				}
			}
			for i = 1, table.getn(item['weapons'][pc.job]) do
				pc.give_item2(item['weapons'][pc.job][i][1], item['weapons'][pc.job][i][2])
			end
			pc.give_item2(item['armor'])
			for i = 3, 7 do -- biżuteria
				pc.give_item2("1"..i.."009", 1)
			end
			for i = 1, table.getn(item['other']) do
				pc.give_item2(item['other'][i][1], item['other'][i][2])
			end
			set_state(__COMPLETE__)
		end
	end
	state __COMPLETE__ begin
	end
end
Opublikowano

Quest i tak nie zadziała, z tego względu, że tytuł zawiera jedną frazę, bez spacji. I jak to możliwe, że ponad 3/4 pracy wykonałeś samemu, skoro to ja napisałem prawie całego questa, ponadto dopatrzyłem się w nim błędu, więc pisanie tematu na darmo.

@Heliors

Żyjemy za pieniądze, czyż nie? Sam korzystam z tych darmowych, działających rzeczy.

wqdz690429546a.GIF Piszę poprawnie po polsku.

Opublikowano

Quest i tak nie zadziała, z tego względu, że tytuł zawiera jedną frazę, bez spacji. I jak to możliwe, że ponad 3/4 pracy wykonałeś samemu, skoro to ja napisałem prawie całego questa, ponadto dopatrzyłem się w nim błędu, więc pisanie tematu na darmo.

@Heliors

Żyjemy za pieniądze, czyż nie? Sam korzystam z tych darmowych, działających rzeczy.

Gratuluję, z lekko hipokratycznym podejściem rozumiem korzystanie z modeli, ale reszta nie jest godna żadnego podziwu.

Opublikowano

Krytyka poniżej zera również. Autor jak widać, uczy się. Lecz nikt mu nie powie co robi źle, każdy jedynie potrafi "zjechać" i pokazać że jest kimś. ale uwaga, jesteście tylko zbędnym spamem. A pieniądze to nie wszystko.

I jeszcze raz zbędny spam mający na celu, poniżenie autora za dzielenie się pracą, bądź nawet pół-pracą / gotowcem a znajdę haka i na was.

Zatem uważajcie. Bo się wam języki poplączą. 

Ktokolwiek jak pisałem wyżej, nawet nie zapytał, czy kolega (autor) nie potrzebuje pomocy. Oczywiście, chętnie jej udzielę.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Krytyka poniżej zera również. Autor jak widać, uczy się. Lecz nikt mu nie powie co robi źle, każdy jedynie potrafi "zjechać" i pokazać że jest kimś. ale uwaga, jesteście tylko zbędnym spamem. A pieniądze to nie wszystko.

I jeszcze raz zbędny spam mający na celu, poniżenie autora za dzielenie się pracą, bądź nawet pół-pracą / gotowcem a znajdę haka i na was.

Zatem uważajcie. Bo się wam języki poplączą. 

Ktokolwiek jak pisałem wyżej, nawet nie zapytał, czy kolega (autor) nie potrzebuje pomocy. Oczywiście, chętnie jej udzielę.

Pozdrawiam.

Śmieję sie z ciebie aż się popłakałem xDDD. No niech sie uczy nikt nie broni mu ale udostępniając coś co każdy by umiał napisać oraz coś co jest niepotrzebne wiadomo, że zostanie zrównany z ziemią bo to tylko zaśmiecanie działu i takie tematy powinny dostawać warna jako spam oraz zamknięcie tematu. To tak jakbym zedytował quest startowy bambuska zmianiajac id itemków i wrzucił na mpc...

Opublikowano

Śmieję sie z ciebie aż się popłakałem xDDD. No niech sie uczy nikt nie broni mu ale udostępniając coś co każdy by umiał napisać oraz coś co jest niepotrzebne wiadomo, że zostanie zrównany z ziemią bo to tylko zaśmiecanie działu i takie tematy powinny dostawać warna jako spam oraz zamknięcie tematu. To tak jakbym zedytował quest startowy bambuska zmianiajac id itemków i wrzucił na mpc...

Posłuchaj, zobaczymy. Jeśli temat jest spamem, powinien wylądować w koszu, a ponieważ się tak nie stało nie jest spamem. Kwestię warnów, banów, i zamykania tematów, przenoszenie do kosza zostaw moderatorom. 

Nie cytuj mnie więcej, nie będę już odpisywać bo to bez sensu.

Osobiście będę cię mieć na oku, także patrz co piszesz, obym ja nie "zrównał cię z ziemią" 

Temat powinien być zamknięty, po co więc piszesz? 

Pozdrawiam. 

I uważaj, nie będziesz oczerniał nikogo bez podstaw nie, i nie poniżysz nikogo, bo ciebie to spotka, tak jak ty obrzucasz innych błotem, tak inni ciebie obrzucą. A WTEDY sprawiedliwości stanie się zadość. 

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...