Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

NEW FatalityMu HARD Hit!

Ekwadorek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Link do strony serwera:

http://fatality.playmu.net/hard/eng/

Parametry serwera:

NEW Fatality HARD
Fatality PVP
  • Versão: Season eX608
  • Drop: 40%
  • Experiência: 25x
  • Master Experiência: 10x
  • Level Máximo: 400 + 200
  • Rebirth: 1 (350 Pontos)
  • Anti Cheat: MHP + XGuard
  • Inauguração: 11.10.2015

Novidades e Exclusividades!

• NewFatality Reconnect System
  • NewFatality PvP Arena
  • NewFatality Stores System
  • NewFatality Custom Invasions
  • NewFatality Level UP System

Opis:

Bardzo popularny brazylijski serwer, inauguracja odbyła się 11.10.2015. Jest to najlepszy serwer, na jakim miałem przyjemność grać, jest tu bardzo przyjemny drop, możliwość gry na AFKu (auto bot, wbudowany w grę), ustawienia są odzwierciedleniem Globala, bardzo zrównoważone charaktery, gra w party przynosi bardzo fajny bonus exp :). Na serwerze dominują Brazylijczycy i Argentyńczycy, ale Polacy stanowią także silną grupę. 

Gildia Husaria zaprasza wszystkich chętnych Polaków do wspólnej gry i walki o zamek, nowym zapewniamy pomoc w początkujących fazach gry :)

Tworzymy gildię, która z Waszą pomocą odbierze zamek Brazylijczykom :D

Kontakt w grze:

Yanosik (GM)

Lalek (BM)

Do zobaczenia na serwerze!

Opublikowano

Czy mógłby ktoś opisać jak wygląda ten serwer pod względem dropu jeweli chociażby? Chodzi mi o to czy jest opcja ubrać postać w jakiś fajny set i podbić go szybko na przynajmniej +13 żeby można było spokojnie zostawiać postać na afku? Nie mam czasu na maniakalne expienie dlatego to dla mnie ważne  B)

Opublikowano

Ja również zapraszam na server, gra się bardzo przyjemnie, drop kamieni dość wysoki, inwazję goldow kilka razy dziennie, mozna w kilka dni złożyć fajny set. Sporo Polaków zarówno z gildii Husaria jak i naszej g survival, pomożemy na starcie pm ProBSB

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Zapraszamy na server ! Serwer stabilny bez offów, crashy itd . 3 Polskie gildie które na pewno przygarną w swoje szeregi i pomogą w początkowym stadium gry. Pierwsze 400 lvl do nabicia w tydzień czasu ;) także nie ma co przejmować się faktem że część ludzi ma juz po kilkanaście ML. Cały czas na server przychodzą nowi gracze , a system exp w party jest tak skonstruowany że tylko 5 osobowe party ma racje bytu :) 

• 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Najwięcej jest tu jeden Res :) jest to server pvp także więcej resow nie będzie, bardzo szybko dogonisz topke :) exp na moim 133 ml to około 16-17 h na lvl, stąd też różnice kiedys się całkowicie zatra

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...