Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] LegendMT2.pl

Farewell

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

==========================================================================

Słowem wstępu... Serwer LegendMT2 miał już wprawdzie swoją premierę, jednak wypadła ona

bardzo niefortunnie. Jak obiecałem, serwer stanie na nogi i nastąpi to już niebawem. Wszystkie

wątpliwości postaramy się rozwiać podczas Beta testów, na które serdecznie zapraszamy. Jeśli

chodzi o utracone SM'y podczas poprzedniego startu to sprawa jest oczywista - każdemu, kto

dokonał płatności, zostanie zwrócona odpowiednia ilość SM (po uprzednim kontakcie ze mną).

Mamy nadzieję, że dacie nam jeszcze jedną szansę, której już nie zmarnujemy :)

Jeśli poniższa prezentacja nie zaspokoi Waszej ciekawości, to zachęcamy do zadawania pytań

w komentarzach. Każda aktywność jest mile widziana, zarówno pozytywna, jak i ta negatywna.

Każdy z Was znajdzie u nas kąt i będzie miał okazję budowania serwera i atmosfery na nim

razem z nami! Serdecznie zapraszamy!

==========================================================================

Linki w spoilerze:

zap1.png
zap2.png
zap3.png
zap4.png
zap5.png
zap6.png
zap7.png

wer1.png
wer2.png

LBweb.png

• Odpowiedzi 56
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

­Kolejny gotowiec, nic ciekawego.

Nie polecam!!!

Na jakiej podstawie tak twierdzisz? :)

To jest rework tego starego Legenda?

Startowaliśmy rok temu i można to nazwać reworkiem, choć nie lubię tego słowa ;p

LBweb.png

Opublikowano

­

Po starym EQ, mapach itp.

Wszystko z MPC :D.

Aha, czyli jak ktoś chce mieć "nie gotowca", to najlepiej jak zrobi całą grę od podstaw? Bo przecież m1, m2, DT, bronie, zbroje (i wszystko to, co w metinie było od zawsze)

to gotowce, tak? Umówmy się, że jakbym umiał napisać własną grę to nie stawiałbym priva :)

LBweb.png

Opublikowano

­

Aha, czyli jak ktoś chce mieć "nie gotowca", to najlepiej jak zrobi całą grę od podstaw? Bo przecież m1, m2, DT, bronie, zbroje (i wszystko to, co w metinie było od zawsze)

to gotowce, tak? Umówmy się, że jakbym umiał napisać własną grę to nie stawiałbym priva :)

Ludzie nie lubią sklejek z działu Download, już lepszym pomysłem byłoby pobrać to wszystko z zagranicznych forach.

A tak po za tym przecież te bronie i zbroje nawet nie wyglądają.

GG: 55125182 // Skype: Snorlax // Gra: Snorlax // TS: Snorlax

Jeśli szukasz osoby do pomocy na forum zapraszam do mojej oferty !

Snorlax - Oferta pomocy na forum

Opublikowano

­

Ludzie nie lubią sklejek z działu Download, już lepszym pomysłem byłoby pobrać to wszystko z zagranicznych forach.

A tak po za tym przecież te bronie i zbroje nawet nie wyglądają.

Jesteśmy na MPC, chcemy żeby to Forum się rozwijało, a Ty sugerujesz żeby pobierać z innych for, bo jak z MPC ktoś pobierze to "sklejka" :v

LBweb.png

Opublikowano

­

Jesteśmy na MPC, chcemy żeby to Forum się rozwijało, a Ty sugerujesz żeby pobierać z innych for, bo jak z MPC ktoś pobierze to "sklejka" :v

Nie, chodzi mi o to że na zagranicznych forach lepiej to wygląda :).

GG: 55125182 // Skype: Snorlax // Gra: Snorlax // TS: Snorlax

Jeśli szukasz osoby do pomocy na forum zapraszam do mojej oferty !

Snorlax - Oferta pomocy na forum

Opublikowano

no nawet fajnie wyglada

czy body da rade expic i czy da rade w pvp czy dostanie wpierdziel jak na wiekszosci serwerow?

czy tu jest ciezej o bony niz eq na +

co daja te pety od SAORI

mozna wiedziec ile wychodzi hp mniej wiecej z bonami, statami, 

czemu ninja i szamanka wygladaja jak zoombi tyle ze bez ran?

57902b28774feb9a0301c579530ab27f.jpg

Opublikowano

Prezentacja masakryczna, proponuję inwestowanie w grafika za 50 zł, co do servera, nie wierzę w to że będzie dużo ludzi ON, niczym się nie wyróżniacie, jestem ciekawy czy posiadacie reklamę, ogarnięty team, ts, forum, itp. 

bgfp marvelia.png

Opublikowano

Prezentacja masakryczna, proponuję inwestowanie w grafika za 50 zł, co do servera, nie wierzę w to że będzie dużo ludzi ON, niczym się nie wyróżniacie, jestem ciekawy czy posiadacie reklamę, ogarnięty team, ts, forum, itp. 

jak lubisz ladne obrazki idz poogladaj sobie mange?

licze na odpowiedz do pytan wyzej podanych

57902b28774feb9a0301c579530ab27f.jpg

Opublikowano

Ładną grafikę masz w prezentacji serwera Lesthia.eu, a serwer się wyjebał po dniu i nikt tam już nie gra. :v

g0Tef.jpg

Opublikowano

no nawet fajnie wyglada

czy body da rade expic i czy da rade w pvp czy dostanie wpierdziel jak na wiekszosci serwerow?

czy tu jest ciezej o bony niz eq na +

co daja te pety od SAORI

mozna wiedziec ile wychodzi hp mniej wiecej z bonami, statami, 

czemu ninja i szamanka wygladaja jak zoombi tyle ze bez ran?

Body bardzo dobrze radzi sobie z expem (gdy testowałem exp, to właśnie na bodziaku). Jeśli chodzi o PVP to dołożymy wszelkich starań aby było ono wyrównane i żeby żadna klasa nie była poszkodowana. W miarę rozwoju serwera każda klasa będzie dokładnie obserwowana i jeśli bezie to konieczne, będą dokonywane małe poprawki.

O bony ciężko tak jak chyba na każdym serwerze medium, czyli może nam się poszczęścić i trafimy całkiem ładną kombinację poświęcając niewiele czasu. Jeśli chodzi o ulepszanie EQ to do +6 nie potrzeba ulepszaczy. Ulepszanie zaczyna się od +7 i drop ulepszaczy został tak ustawiony, że nikt nie powinien mieć żadnych problemów.

Pety u Saori dają 1000 HP.

Maksymalna ilość HP kształtuje się na poziomie (+/-) 45k.

Ostatnie zbroje, to zbroje "Wężowe". Ich wygląd przypomina wygląd mobów zwanych "naga". Jeśli bladość postaci (tylko kobiet) będzie za bardzo uprzykrzała rozgrywkę to dołożę wszelkich starań aby zmienić kolor skóry na taki, jaki jest w innych zbrojach. Jednak zapewniam, że w grze prezentują się one o wiele lepiej niż na screenach :)

LBweb.png

Opublikowano

Te ostatnie zbroje dużo lepiej prezentują się w grze :) A jeśli chodzi o hwangi to chciałem aby nawiązywały do najlepszych serwerów (które już niestety nie istnieją), a grało się na nich z wielką przyjemnością :)

LBweb.png

Opublikowano

server fajny tylko jedna rzecz mi się nie podoba a mianowicie że bony nie wchodzą maxymalne bądz z przedziałem 10/15 od razu ;p a nie 8/10/15

AwU6pPM.png

ⓉⓗⓔⒻⓡⓨ

Opublikowano

server fajny tylko jedna rzecz mi się nie podoba a mianowicie że bony nie wchodzą maxymalne bądz z przedziałem 10/15 od razu ;p a nie 8/10/15

To jest serwer medium, a nie easy :) nie mogą wchodzić tylko maksymalne bonusy bo jeden z najważniejszych elementów gry (pvp) kompletnie straciłby sens... Każdy biegałby z identycznym ekwipunkiem.

LBweb.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...